Connect with us

Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΟ Φοινικούντας-Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 2-0: “Φωτιά” στη μάχη της ανόδου! (φώτο)

, ΑΟ Φοινικούντας-Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 2-0: “Φωτιά” στη μάχη της ανόδου! (φώτο)

Ο ΑΟ Φοινικούντας νίκησε 2-0 τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής και η μάχη της ανόδου… φούντωσε για τα καλά στον 3ο Όμιλο της Β’ τοπικής.

Το γήπεδο της Μεθώνης ήταν κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων που δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Δύναμη, πάθος, ένταση και μαχητικότητα συνέθεσαν το σκηνικό, ενώ άπαντες κινήθηκαν σε αθλητικά πλαίσια.

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς κέρδισαν πέναλτι στο 15ο λεπτό, ωστόσο ο Π. Τσώνης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την “άσπρη βούλα” σημαδεύοντας το δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε ο Π. Τσώνης, το πέτυχε ο Φ. Τομαράς με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, βάζοντας… φωτιά στην κερκίδα (1-0).

, ΑΟ Φοινικούντας-Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 2-0: “Φωτιά” στη μάχη της ανόδου! (φώτο)

Η ομάδα της Φοινικούντας είχε και δεύτερο δοκάρι στο 40′ με τον Φ. Τομαρά. Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλ. Κοτσίρης για να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο παίκτης-προπονητής του ΑΟΦ πέρασε στο ματς στο 59′ και στο 61′ σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ από τα 30 μέτρα, εκτελώντας τον Λύσσαρη.

Mετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής, Μεσσηνιακός, Δόξα και ΑΟ Φοινικούντας ισοβαθμούν στην 3η θέση με 28 βαθμούς, τρεις πίσω από τον δεύτερο Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, ενώ την κούρσα οδηγεί ο Μιλτιάδης με 35.

ΑΟ Φοινικούντας (Ηλίας Κοτσίρης): Θ. Κοτσίρης, Τσέλιος, Κ. Τσώνης, Ι. Κοτσίρης, Μιχαήλ, Φ. Τομαράς, Ι. Τομαράς (26′ λ. τρ. Κυριόπουλος), Π. Τσώνης, Μπλάνας (59′ Ηλ. Κοτσίρης), Καραμπάτσος (75′ Στυλιανίδης).

Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου (Αργύρης Τσιγάρος): Λύσσαρης, Βασιλόπουλος (70′ Κ. Ψώνης), Μέμα (46′ Κωνσταντόπουλος), Τσέρτος, Κωσταράκης, Σικαλιάς, Σταύρος Σωτηρόπουλος (85′ Τσέλα), Στέλιος Σωτηρόπουλος (46′ Γιάνναρης), Σεφεράσι, Κωστόπουλος.

, ΑΟ Φοινικούντας-Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 2-0: “Φωτιά” στη μάχη της ανόδου! (φώτο)

Η βαθμολογία

3ος Όμιλος
1. Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας 35 (13)
2. Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 31 (14)
3. Μεσσηνιακός 28 (12)
4. Δόξα Καλ. 28 (13)
5. ΑΟ Φοινικούντας 28 (14)
6. ΠΑΟ Καλλιθέας 16 (10)
7. Στενωσιά 10 (12)
8. Νέστωρ Πύλου 10 (14)
9. Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης 6 (12)
10. Νέδουσα Αλαγονίας 5 (11)
11. ΑΕ Γαργαλιάνων 4 (13)

*Σε ( ) οι αγώνες κάθε ομάδας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ