Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Τα …ρέστα της για Ρονάλντο η Παρί!

, Τα …ρέστα της για Ρονάλντο η Παρί!

Προσφέροντας σχεδόν 60 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους και ένα αστρονομικό συμβόλαιο στον ίδιο, η Παρί Σεν Ζερμέν επιχειρεί την «βόμβα» με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με τη «γηραιά κυρία» μέχρι το 2022 και στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ιταλία έχει 53 γκολ σε 65 ματς.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ανοίγουν μια νέα προοπτική στον 35χρονο επιθετικό που αναζητά νέα πρόκληση στη δύση της καριέρας του.

Μένει φυσικά να φανεί η διάθεση για συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, από την στιγμή που οι νεόπλουτοι ιδιοκτήτες του συλλόγου που εδρεύει στην πόλη του φωτός φέρονται αποφασισμένοι για το κόλπο γκρόσο.

Την ίδια ώρα τα σενάρια φουντώνουν στον διεθνή Τύπο και αναπαράγονται με διαρκώς περισσότερες πληροφορίες, δίχως να υπάρχει επίσημη διάψευση από τους δύο συλλόγους.

Αξίζει κλείνοντας να σημειωθεί πως εφόσον ο Ρονάλντο μεταβεί στο «Σταντ Ντε Φρανς» θα γίνει πιθανότατα ο πρώτος παίκτης που κατακτά το αγγλικό, το ισπανικό, το ιταλικό και το γαλλικό πρωτάθλημα!

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΔΙΕΘΝΗ