Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Γη και ύδωρ για Χάαλαντ

, Γη και ύδωρ για Χάαλαντ

Οι επιθυμίες του Ζινεντίν Ζιντάν αποτελούν …διαταγή για τους ιθύνοντες της Ρεάλ που φέρονται αποφασισμένοι να πραγματώσουν τα «θέλω» του.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ζιζού δεσπόζει το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τους Μαδριλένους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 100 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ.

Ο 19χρονος Νορβηγός επιθετικός που πήρε μεταγραφή στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη από την Σάλτσμπουργκ στην Μπορούσια έναντι 30 εκατ. ευρώ, έχει πετύχει τη φετινή σεζόν με τους δύο συλλόγους 40 γκολ σε 33 αγώνες!

Μια ασύλληπτη επίδοση για τον φέρελπι άσσο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη στους ισχυρούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που ήδη ερίζουν για την απόκτησή του.

 

Δίδυμο με Μπενζεμά

Η «Βασίλισσα» θα χρειαστεί επειγόντως σέντερ φορ, καθώς οι επιδόσεις του Λούκα Γιόβιτς είναι απογοητευτικές με δύο γκολ σε 24 παιχνίδια, να μαρτυρούν πως δεν έχει μέλλον στη Μαδρίτη.

Ο 32χρονος Καρίμ Μπενζεμά σηκώνει το βάρος στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει 19 τέρματα σε 36 αναμετρήσεις και τη νέα σεζόν θα χρειαστεί έναν άξιο συμπαραστάτη στην γραμμή κρούσης.

Οι «μερένχες» έκαναν ήδη μια διερευνητική επαφή στον γερμανικό σύλλογο και οι συζητήσεις θα κορυφωθούν με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΔΙΕΘΝΗ