Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέιν in, Ισκο out

, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κέιν in, Ισκο out

Έντονο προμηνύεται μεταγραφικά το καλοκαίρι στη Μαδρίτη, καθώς ο Ζιντάν είναι αποφασισμένος για σαρωτικές αλλαγές στην «Βασίλισσα».

Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να διαβούν Γκάρεθ Μπέιλ και Ίσκο με τις Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ να καραδοκούν για την απόκτησή τους.

Δεδομένο είναι πως θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας σέντερ φορ, προκειμένου να πλαισιώσει στην γραμμή κρούσης τον Καρίμ Μπενζεμά, με τους ιθύνοντες του λαοφιλές σωματείου να προσανατολίζονται στον Μόιζε Κέιν της Έβερτον.

Ο φέρελπις επιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στα αγγλικά γήπεδα και οι ιθύνοντες της Ρεάλ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του διεθνή στράικερ από την εποχή που αγωνίζονταν με τα χρώματα της Γιουβέντους.

Οι ‘’εφοπλιστές’’ δαπάνησαν 32 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τους πρωταθλητές Ιταλίας και μόνο αρνητικοί δεν φαίνονται στην παραχώρηση του, από την στιγμή που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Όσο για τον ίδιο η επιθυμία του να αλλάξει παραστάσεις φανερώνεται σε κάθε του δήλωση και δεν αποκλείεται το φλερτ να μετουσιωθεί σε …γάμο, γεγονός που ενισχύεται από τις τακτικές επισκέψεις του εκπρόσωπου του στην Ισπανία.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΔΙΕΘΝΗ