Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Η Μαρία Χριστοπούλου του Απόλλωνα Καλαμάτας στην Εθνική Παγκορασίδων

, Βόλεϊ: Η Μαρία Χριστοπούλου του Απόλλωνα Καλαμάτας στην Εθνική Παγκορασίδων

Μια ακόμα διάκριση αθλήτριας του Απόλλωνα Καλαμάτας αποτελεί η κλήση της Μαρίας Χριστοπούλου στην Εθνική βόλεϊ Παγκορασίδων, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο.

Η νεαρή αθλήτρια, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας στους Μολάους, από τις 12 έως τις 22 Απριλίου 2025, ενόψει του κρίσιμου δεύτερου γύρου των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λετονία, από τις 23 έως τις 29 Απριλίου, με τη Μαρία να ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα της και σε διεθνές επίπεδο.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

Με χαρά και τιμή λάβαμε την κλήση της αθλήτρια μας Χριστοπούλου Μαρίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελλάδας παγκορασίδων Τριανταφυλλόπουλο Χρήστο, στην προετοιμασία που θα γίνει στους Μολάους από 12 έως 22 Απριλίου ενόψει του δεύτερου γύρου των προκριματικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Λετονία από από 23 έως 29 Απριλίου στη Λετονία.

Η Μαρία προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και συμμετέχει στις προπονήσεις από την πρώτη μέρα ιδρύσεως της ακαδημίας μας.

Έχει συμμετοχή στην ομάδα νεανίδων που έφτασε στο φάιναλ φορ νεανίδων, είναι δευτεραθλήτρια ΕΣΠΕΠ στο τοπικό γυναικών ,πρωταθλήτρια με την ομάδα παγκορασίδων και συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της pre league τη σαιζόν 2024/25

Μαρία συγχαρητήρια για τη συνέπεια ,το ταλέντο αλλά και την πλήρη αφοσίωση σου στην ομάδα μας και στο άθλημα εν γένει. Αποτελείς πρότυπο, παράδειγμα και “περιουσία” για το σύλλογο μας.

Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΒΟΛΕΙ