Με μια σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Κηφισιάς έκλεισε η Καλαμάτα 80 το “5ο τουρνουά Γιάννης Μπουσούνης” που διοργάνωσε με επιτυχία στο κλειστό της Παραλίας,
Οι λύκοι επιβλήθηκαν 3-1 σετ της ομάδας των βορείων προαστίων και πήραν την δεύτερη θέση στη βαθμολογία πίσω από τον Παναθηναϊκό που όπως αναμενόταν ήταν ο νικητής. Οι πράσινοι στο φινάλε επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ ενώ οι προπονητές των ομάδων ανέδειξαν τον διεθνή Θανάση Πρωτοψάλτη ΜVP του τουρνουά.
Οι «πράσινοι» δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στην ομάδα από το Ηράκλειο και επικράτησαν άνετα. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πήρε με περίπατο τα δύο πρώτα σετ 25-13 και 25-17 ενώ αντίθετα ζορίστηκε στο τρίτο σετ το οποίο κατέκτησε δύσκολα με 25-23.