
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων αποτελεί ο Γιάννης Γκούμας, που υπέβαλε την παραίτηση του στον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κωνσταντινίδη και η οποία έγινε δεκτή.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας U21 κ. Γ. Γκούμα συναντήθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων κ. Κ. Κωνσταντινίδης. Συζητώντας θέματα που αφορούν στην ομάδα, ο κ. Γκούμας εξέφρασε την επιθυμία του να μη συνεχίσει «στο τιμόνι» της Εθνικής Ελπίδων.
Η συζήτηση που είχαν οι δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές έγινε σε κλίμα ομοθυμίας και η απόφαση του κ. Γκούμα έγινε σεβαστή και αποδεκτή από τον κ. Κωνσταντινίδη».
Η δήλωση του Γιάννη Γκούμα:
«Μίλησα με τον κ. Κωνσταντινίδη και του εξέφρασα την επιθυμία μου να μη συνεχίσω στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, επιθυμία που έγινε σεβαστή από την πλευρά του. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να εργαστώ στις εθνικές ομάδες, ωστόσο ένοιωσα ότι ο κύκλος αυτός έχει κλείσει και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να ζήσω την καθημερινή εργασία ως προπονητής, αναλαμβάνοντας κάποια ομάδα.
Τα χρόνια που πέρασα στην Εθνική Νέων και στην Εθνική Ελπίδων ήταν σημαντικά, έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλες τις πλευρές, γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τις διοικήσεις της Ομοσπονδίας και τους τεχνικούς διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκα, όπως επίσης τα τεχνικά και τα ιατρικά teams που ήταν δίπλα μου και όλους τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας με τους οποίους είχαμε μικρότερη ή μεγαλύτερη συνεργασία.
Εύχομαι στις μικρές εθνικές να συνεχίσουν με επιτυχίες και να τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επίσης εύχομαι Καλή Επιτυχία στη νέα διοίκηση της Ε.Π.Ο. υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να δούμε την Εθνική μας Ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ».
Ο Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων κ. Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε τον κ. Γκούμα τόσο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στις Εθνικές Ομάδες, όσο και για την άριστη συνεργασία του».
Η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής:
«Ο Γιάννης Γκούμας προσέφερε τα μέγιστα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, όχι μόνο με τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και με το αδιαμφισβήτητο ήθος του.
Η προσφορά του στους νέους ποδοσφαιριστές είναι ανεκτίμητη και αυτό θα γίνει αντιληπτό στο μέλλον. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ευνόητο είναι ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας παραμένει ανοιχτή πάντοτε για κείνον».


Αθλητικές Μεταδόσεις ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (2/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το ΟΦΗ-Αστέρας

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα: Παρουσία Πρασσά ο «τελικός» με Κηφισιά – Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα: Θέλει αργότερα τη σέντρα στο ματς τίτλου με Κηφισιά

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα: Ο Πρασσάς παρών στο ντέρμπι-«τίτλου» με την Κηφισιά

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πρασσάς, Βασιλόπουλος και πολλές παρουσίες στο Ζηρίνειο για το Κηφισιά-Καλαμάτα (φωτο)

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα: Πάνοπλη στην Κηφισιά η Μαύρη Θύελλα – Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σπανός

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα: Το Σάββατο (22/3) στο Αιγάλεω με απ’ ευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΪ

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα – Ηλιούπολη 2-0: Δείτε τα highlights (βίντεο)

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Κηφισιά – Καλαμάτα 0-0: Δείτε τα highlights
