Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βοσνιάδης είδε live την Athens Kallithea με Λεβαδειακό

, Ο Βοσνιάδης είδε live την Athens Kallithea με Λεβαδειακό

Στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρέθηκε προχθές ο Αλέκος Βοσνιάδης και παρακολούθησε τον αγώνα της Athens Kallithea με τον Λεβαδειακό.

Ο Μακεδόνας προπονητής περιμένει να ολοκληρωθούν και τυπικά οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΛ και στη συνέχεια θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός, ωστόσο, ενδέχεται να έχει βρεθεί κιόλας και η παρουσία του στη Λεωφόρο… να μην ήταν τόσο τυχαία. Ψίθυροι που ακούγονται, τον θέλουν να έχει συμφωνήσει ήδη με την Καλλιθέα, σε περίπτωση που η ομάδα τελικά δεν τα καταφέρει και υποβιβαστεί στη Super League 2.

Είναι γεγονός πως οι Καλλιθέατες έχουν σε εκτίμηση τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος εξάλλου ήταν εκείνος που τους οδήγησε πέρυσι σε άνοδο στα «σαλόνια», ενώ πληροφορίες λένε πως τον είχαν προσεγγίσει και κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ωστόσο εκείνος ήθελε να τελειώσει τη δουλειά στη Λάρισα.

Ο 64χρονος τεχνικός καθοδήγησε πέρυσι την ομάδα των Νοτίων Προαστίων στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 18 χρόνια, όμως οι δυο πλευρές δεν συνέχισαν τη συνεργασία τους.
πηγή: mikriliga

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ