ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β 2-1: Θετική η πρώτη εικόνα στην Παραλία (pics)
-
-
από
sport365

Με ανατροπή από γκολ των Βαλεριάνου, Μοζέρ η νίκη επί των πρασίνων
Νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι της Καλαμάτας μπροστά στον κόσμο της για τη νέα σεζόν.
Η Μαύρη Θύελλα επιβλήθηκε σε φιλικό προετοιμασίας 2-1 του Παναθηναϊκού Β στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο, το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη έβγαλε αυτοματισμούς και έδειξε διάθεση αφήνοντας ικανοποιημένο τον 52χρονο τεχνικό. Το ματς διεξήχθη υπό τα βλέμματα των νέων αποκτημάτων, Ισπανών Κάνιας και Αρίμπας, οι οποίοι είδαν σε δράση συνολικά 21 συμπαίκτες τους ενώ και ο Σωτήρης Αντωνίου έριξε στη μάχη όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.
Το ματς
Ο Περικλής Αμανατίδης παρέταξε ενδεκάδα με τον Μέντες κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά τον Ραπόζο, αριστερά τον Βαλεριάνο και στο κέντρο της άμυνας τους Κωστούλα, Παπατόλιο. Οι Κατάλντι, Άλβες στον άξονα, αριστερά ο Γρίβας, δεξιά ο Ακόστα και ο Τάτος πίσω από τον προωθημένο Ρόβα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που αιφνιδίασε στο ξεκίνημά καθώς στο 8ο λεπτό μετά από πάσα του Κυριόπουλου ο Κρυπαράκος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μέντες γράφοντας το 0-1. Η Καλαμάτα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και σε ένα δίλεπτο ο Ρόβας είχε δύο τελικές άουτ. Στο 12′ με σουτ και στο επόμενο λεπτό με ψαλιδάκι.
Οι πράσινοι απάντησαν στις ευκαιρίες της Καλαμάτας με σουτ του Κρυπαράκου στο δοκάρι στο 19ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 41’. Ο Τάτος έκανε την κάθετη με τον Βαλεριάνο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με διπλή προβολή να νικάει τον Λίλο γράφοντας το 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κυριόπουλο να σουτάρει και τον Μέντες να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ η Καλαμάτα έφτασε στην ανατροπή στο 76′ όταν από φάουλ του Μπενίτεζ από πολύ πλάγια, ο Μοζέρ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.
Καλαμάτα (Περικλής Αμανατίδης): Μέντες (62’ Γιαννίκογλου), Ραπόζο (62’ Μοζέρ), Βαλεριάνος (62’ Κωνσταντινόπουλος), Κωστούλας (77’ Δρούγας), Παπατόλιος, Κατάλντι (62’ Τριανταφυλλάκης), Άλβες (62’ Καραγκούνης), Γρίβας (62’ Μπαράλες), Ακόστα (46’ Αρναρέλλης), Τάτος (46’ Μπενίτεζ), Ρόβας (46’ Πασάς).
Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου): Λίλο (71’ Καρακασίδης), Φικάι, Προδρομίτης, Λάμψιας (84’ Βολάκης), Μαρτίνης, Καραμπάς (71’ Συμεωνίδης), Κρυπαράκος (80’ Καλοσκάμης), Αθανασακόπουλος (71’ Χατζηιωάννου), Σαρδέλης (60’ Βουτσάς), Κυριόπουλος (71’ Μαντσίνι), Λιούμης (66’ Νταμπίζας).
Το επόμενο φιλικό για την Καλαμάτα είναι την προσεχή Τετάρτη στη Μεσσήνη με τον Πάμισο και θα ακολουθήσει με τον Άρη, το Σάββατο 9/9 στην Παραλία.

2 Comments
αφηστε μια απαντηση
Ακύρωση απάντησης

Αθλητικές Μεταδόσεις ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4): Πού θα δείτε Ρεάλ-Μπάγερν, Τσιτσιπά και Εθνική πόλο

Ειδήσεις
Πάσχα 2025 στην Καλαμάτα

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα: Πόσο κόσμο θα έχει η Παραλία με Κηφισιά;

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Με αποστολή… ανάγκης η Καλαμάτα στο Αιγάλεω

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα – Κηφισιά 0-1 : Δείτε τα highlights

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλαμάτα – Ηλιούπολη 2-0: Δείτε τα highlights (βίντεο)

Pingback: Καλαμάτα: Με Παναθηναϊκό Β εκτός έδρας η πρεμιέρα | sport365 Καλαμάτα
Pingback: Καλαμάτα: Να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα – Με Παναθηναϊκό Β σήμερα στο ΟΑΚΑ | sport365 Καλαμάτα