Ο πρώην μέσος της Λαμίας θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Μαύρης Θύελλας- Προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο φορ που φορούσε την φάνελα του Λεβαδειακού
Ο ΘοδωρήςΒασιλακάκης, ένας ποιοτικόςδημιουργικόςχαφ, που βοηθάει και ανασταλτικά, είναι το πρώτο μεταγραφικόαπόκτημα της Καλαμάτας ενώ οι μελανόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τον Μιγκέλ Μπιανκόνι.
Ο 33χρονοςΒασιλακάκης, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με την φανέλα της Λαμίας (23 συμμετοχές, 1 γκολ) και μάλιστα ήταν εκ των πρωταγωνιστών των Φθιωτών στα πλέι άουτ, τα έχει βρεί με την ΜαύρηΘύελλα και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημεςανακοινώσεις.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 20 Ιουλίου 1988 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Βέροια όπου υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο. Εκεί τον είδαν οι άνθρωποι της Ξάνθης, και τον απέκτησαν το 2009. Παρέμεινεοκτώχρόνια στους Ακρίτες, όπου έγινε και αρχηγός μετρώντας συνολικά 185 συμμετοχές με 14 γκολ.
Το 2018 πήγε στον Ατρόμητο (40 συμμετοχές , 5 γκολ) και την επόμενη σεζόν για πρώτη φοράέπαιξεεκτόςΕλλάδος, και συγκεκριμένα στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Πέρυσι επέστρεψε στη Super League για λογαριασμό της Λαμίας.
Η περίπτωση Μπιανκόνι
Εκτός από τον έμπειρο μέσο, η Καλαμάτα κινείται και για την απόκτησησέντερφορ με τον ΜιγκέλΜπιανκόνι να βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα.
Ο 29χρονοςεπιθετικό έπαιξε φέτος σε 19 ματς με τον Λεβαδειακό στη SuperLeague2, έχοντας έξι τέρματα.
Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος έχει ακόμη προτάσεις απο Βέροια και Ολυμπιακό Λευκωσίας, φόρεσε την φανέλα του Πλατανιά τη σεζόν 2018-19 και βγήκε πρώτος σκόρερ με 16 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από τη Λαμία και σε 17 συμμετοχές σημείωσε πέντε γκολ. Έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο και μετακόμισε στον Λεβαδειακό ως ελεύθερος, στην προσπάθεια της ομάδας από την Βοιωτία να επιστρέψει στη SuperLeague.
Επίσης, οι μελανόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία και περιμένουν να λάβουν υπογεγραμμένα τα χαρτιά του 21χρονου βραζιλιάνου αμυντικού μέσου ΜατέουςΆλβεςΝταΣίλβα, πρωταθλητή Βραζιλίας με την Κ20 της Φλαμένγκο.
Pingback: Καλαμάτα: Στην έξοδο Σουμπίνιο, Μπουσμπίμπα- Περιμένουν Μπιανκόνι | sport365 Καλαμάτα