Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Ήττα με παράπονα για τον ελλιπή Απόλλωνα Καλαμάτας

, Ήττα με παράπονα για τον ελλιπή Απόλλωνα Καλαμάτας

Με παράπονα αλλά και με το κεφάλι ψηλά επέστρεψε η ομάδα νεανίδων του Απόλλωνα Καλαμάτας από την Πάτρα όπου και ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ερυθρό Αστέρα Πατρών στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Πελοποννήσου.

Η ομάδα της Καλαμάτας κατέβηκε στον αγώνα με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, καθώς την ίδια ώρα οι βασικές αθλήτριες της ομάδας αγωνίζονταν στην Αθήνα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Pre League. Παρά τις ελλείψεις, οι νεαρές αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας αγωνίστηκαν με πάθος και αυταπάρνηση, καταφέρνοντας να σταθούν ανταγωνιστικές.

Σύμφωνα με τον Απόλλωνα,  η ΕΣΠΕΠ άλλαξε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με επίσημη αιτιολογία τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αγωνιστούν οι βασικές παίκτριες της ομάδας. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του Απόλλωνα Καλαμάτας να βρεθεί μια λύση, η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα δεν δέχτηκε τις προτάσεις για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση των νεαρών αθλητριών του Απόλλωνα Καλαμάτας ήταν ενθαρρυντική και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ανάρτηση του Απόλλωνα Καλαμάτας

Την ήττα με σκορ 3-0 γνωρισε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ Πελοποννήσου με αντίπαλο την κάτοχο του τίτλου και αήττητη μέχρι τώρα ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Πατρών. Τα σετ του αγώνα διαμορφώθηκαν ως εξής 25-13 25-15 25-16. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν μόνο 8 παίκτριες καθώς τελευταία στιγμή η ΕΣΠΕΠ με έδρα την Πάτρα άλλαξε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με επίσημη αιτιολογία τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Αποτέλεσμα αυτής της ξαφνικής και ομολογουμένως περίεργης απόφασης ήταν οι παίκτριες που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας νεανίδων να μην είναι στην αποστολή καθώς περίπου την ίδια ώρα αγωνίζονταν στην Αθήνα για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τα Βριλήσσια στα πλαίσια της αγωνιστικής της Πριλιγκ στην οποία μάλιστα κατέκτησαν και τη πρώτη τους νίκη. Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα δεν αποδέχτηκε τις προτάσεις να γίνει ο αγώνας είτε Κυριακή είτε μια καθημερινή όπως είχαν αποδεχτεί και τις ευχαριστούμε οι ομάδες του Σπαρτιατικού, Παναχαϊκής, Ολυμπιάδα Πατρών, Μεσσηνιακός και Ν.Ο.Πυλου ώστε στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του fair play να γίνει ένας αγώνας επί ίσοις όροις και νικητή τον καλύτερο. Η ομάδα μας λοιπόν αντιμετώπισε μια πλήρη και ισχυρή ομάδα νεανίδων του Ερυθρού Αστέρα, με παίκτριες κυρίως παγκορασίδων και ηλικίας έως και 12 χρόνων με ελλείψεις ακόμα και σε βασικές θέσεις ή παίκτριες που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα νεανίδων. Παρόλα αυτά η απόδοση των μικρών μας παικτριών ήταν πέραν κάθε προσδοκίας και κατάφεραν και στα τρία σετ να φανούν ανταγωνιστικές απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε πλήρης για τη νίκη και για τον κάθε πόντο ώστε να διατήρηση το μέχρι τώρα αήττητο της. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες μας τις παίκτριες καθώς και στον προπονητή μας κ. Χανδρινο για την πολύ δύσκολη αποστολή που έφεραν εις πέρας. Την αποστολή συνόδευσε η πρόεδρος της ομάδας κ Καραμπατσου.

Αγγελοπούλου Αρχηγός
Κοτσαρινη
Λαμπρόπουλου
Κουμανακη
Θανάση
Βεργετοπούλου
Χριστοπούλου Μ.
Χριστοπούλου Γ.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΒΟΛΕΙ