Connect with us

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Γ’ Εθνική Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας- Οι πρωταθλητές και οι αποφάσεις της ΕΟΚ

, ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Γ’ Εθνική Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας- Οι πρωταθλητές και οι αποφάσεις της ΕΟΚ

Οριστικά στην Γ’ Εθνική μπάσκετ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας καθώς η ΕΟΚ προχώρησε στην επικύρωση των βαθμολογιών και αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων!

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είχε προχωρήσει από τις 6 Μαϊου στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας με την Καλαμάτα BC και τον Δίωνα Κυπαρισσίας να βρίσκονται ισόβαθμοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΕΟΚ επικύρωσε τις βαθμολογίες και για την Γ’ Εθνική της νέας περιόδου αποφάσισε την συμμετοχή 68 ομάδων σε ομίλους με την συμμετοχή των 31 σωματείων που παραμένουν (ματαξύ των οποίων και οι Δρομείς Τρίπολης), των 17 Σωματείων που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη, των 4 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα Νησιά και των εξής 16 σωματείων: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ. Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση.

Στην Α1 γυναικών πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός ενώ η Ομοσπονδία κατέστησε σαφές ότι από την Α2 στη Basket League, προβιβάστηκαν Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέων, αναφέροντας πως «σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες τα μέλη Γιώργος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης, Β’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ταμίας, Κώστας Παρίσης, μέλος και απών Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γεν. Γραμματέας. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Επικύρωση βαθμολογίας Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών όπως κατέληξε στις 9/03

ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και μαζί με τον δεύτερο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος Όμιλος2ος Όμιλος
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣΑΕΠΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ
ΟΦΗΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣΧΑΝΘ
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ

Η Επιτροπή εισηγείται και σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, ο πρώτος και ο δεύτερος του 1ου και ο πρώτος και ο δεύτερος του 2ου Ομίλου: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ, ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος όμιλος2ος όμιλος
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣΑΟΦΕΑ ΝΦ ΝΧ
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓ. ΡΑΦ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣΓΝΟΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82ΑΣ ΠΕΡΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕΑΟΚ ΧΑΝΙΑ
ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ ΧΙΟΥ
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ
14.ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Επιτροπή εισηγείται οι έξι (6) πρώτοι του 1ου και 2ου Ομίλου: ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟ, ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΡΗΣ ΓΝΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΦΑΟΖ, ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ, ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ , ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, ΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021:

3ος όμιλος4ος όμιλος
ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣΜΕΝΤ
ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΔΕΚΑ
ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ 02
ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣΜΑΣ ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η Επιτροπή εισηγείται οι πέντε (5) πρώτοι του 3ου και 4ου Ομίλου: ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΜΕΝΤ, ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Γυναίκες

Eπικύρωση της βαθμολογίας της Α1’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

AO ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Α2’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ
ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΜΕΝΤ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Η Επιτροπή εισηγείται ο πρώτος του 1ου και ο πρώτος του 2ου Ομίλου: ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020 – 2021.

η Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών ενιαία θα αποτελείται από 18 ομάδες,

η Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών από 50 Σωματεία – 4 ομίλους οι οποίοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και χωρίς αντικατάσταση.

η Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών από 68 Σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 31 σωματείων που παραμένουν, των 17 Σωματείων που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη, τα 4 σωματεία που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα Νησιά και τα εξής 16 σωματεία: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ.Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση.

η Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών ενιαία να αποτελείται από 14 ομάδες και

η Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών από 43 σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 21 σωματείων που παραμένουν, των 16 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα που δεν θα διεξαχθεί, των Πρωταθλητών ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη και θα συμπληρωθούν με τους 2ους της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ