Connect with us

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκλογές ΕΠΣΜ – “Οι 9 νύφες και οι δυο γαμπροί” (pics & vid)

, Εκλογές ΕΠΣΜ – “Οι 9 νύφες και οι δυο γαμπροί” (pics & vid)

Τα θέματα που αναδείχθηκαν στην γενική συνέλευση της Ένωσης και οι βασικές τοποθετήσεις

Η μικρή εκπροσώπηση στην ΓΣ και τα χρόνια προβλήματα υποδομών αλλά και στήριξης των σωματείων από ΕΠΟ και ΕΠΣΜ, ήταν τα θέματα που αναδείχθηκαν από τις τοποθετήσεις των παραγόντων στην Γενική συνέλευση της Ένωσης, η οποία ολοκληρώθηκε με την επανεκλογή του Βασίλη Σπηλιώτη στην προεδρία.

Όλοι αναφέρθηκαν με επικριτικά σχόλια στο γεγονός της εκπροσώπησης 9 μόλις σωματείων από τα 65 της δύναμης της Ένωσης, ο χαρακτηρισμός “παρωδία” ακούστηκε αρκετές φορές στην τρίωρη διαδικασία στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου και διαπίστωση της πλειοψηφίας ήταν πως η φτωχή εκπροσώπηση των σωματείων αποτελεί ευθύνη τόσο της ΕΠΣΜ όσο και των ίδιων των συλλόγων.

, Εκλογές ΕΠΣΜ – “Οι 9 νύφες και οι δυο γαμπροί” (pics & vid)

Έχουν τάξει τα πάντα”

Η συνέλευση χάθηκε στην διαδικασία με αρκετούς εκπροσώπους να διαφωνούν με την παρουσία του Βασίλη Σπηλιώτη στην θέση του προέδρου για την διαδικασία των αρχαιρεσιών, αφού ολοκλήρωσε την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού. Τελικά πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ο πρόεδρος του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιάννης Κωνσταντάρας, ο οποίος νωρίτερα στην τοποθέτησή του είχε μιλήσει με παραστατικό τρόπο για την διαδικασία των εκλογών κάνοντας λόγο για “9 νύφες και δυο γαμπρούς” αναφερόμενος στα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου και τους δυο υποψηφίους που όπως ανάφερε “έχουν τάξει τα πάντα”.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΔ αναρωτήθηκε “πώς είναι δυνατόν 9 σωματεία να κρίνουν την τύχη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου” και μίλησε για παρωδία και αντιδημοκρατική διαδικασία.

, Εκλογές ΕΠΣΜ – “Οι 9 νύφες και οι δυο γαμπροί” (pics & vid)

Ανέφερε πως υπάρχει ευθύνη της Ένωσης αλλά και των σωματείων για τη μη εγγραφή και έφερε ως παράδειγμα ότι ακόμα και ο πρόεδρος δεν κατάφερε να εγγράψει το σωματείο του. Εξήγησε πως η Ένωση θα έπρεπε να ορίσει κάποιον υπεύθυνο να ασχοληθεί με το θέμα και να βοηθήσει τα σωματεία. Σημείωσε πως το αποτέλεσμα της εκλογής θα είναι αδύναμο και εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το μέλλον αναφέροντας πως η επόμενη μέρα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου θα είναι χειρότερη. Ανέφερε πως το Διαβολίτσι δεν είχε την στήριξη από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, μίλησε για το γηπεδικό πρόβλημα τόσο της ομάδας όσο και γενικότερα και στην ολοκλήρωση της τοποθέτησης του ευχήθηκε στη νέα διοίκηση να πετύχει στο έργο της και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

Τεράστια τα έξοδα”

Ο Γιώργος Ντούλης από την πλευρά του Παμίσου, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητά Βασιλόπουλου, είπε για τα πεπραγμένα της διοίκησης πως η γνώση και εμπειρία υπολείπονται των προσδοκιών και ανέδειξε ως κορυφαίο θέμα των αθλητικών υποδομών και το σχεδιασμό που πρέπει να γίνει προς αυτή την κατεύθυνση. “Μπράβο σε αυτά που έκανε η Ένωση αλλά δεν ήταν αρκετά. Τα έξοδα των σωματείων είναι τεράστια”, ανέφερε ο πρώην πρόεδρος των πρασίνων.

, Εκλογές ΕΠΣΜ – “Οι 9 νύφες και οι δυο γαμπροί” (pics & vid)

Σε θέματα υποδομών και κυρίως διαιτησίας στάθηκε ο Βασίλης Χαρίτσης. Ο γραμματέας του ΑΟΔ σημείωσε πως η Ένωση μπορεί να συνεισφέρει και στα δύο θέματα πιέζοντας προς την κατεύθυνση των υποδομών και με παρεμβάσεις της προς την ΕΠΟ για τα υπέρογκα έξοδα διαιτησίας, Μίλησε για κάμψη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και έκλεισε με την ευχή οι εκλεγέντες να βρουν το δρόμο τους και η Ένωση να πάει μπροστά.

Ο Γιώργος Πετρουλάκης μίλησε για πρωτάθλημα παρωδία αναφέροντας πως η εικόνα της αίθουσας δεν ταιριάζει σε γενική συνέλευση. Πρότεινε αποκέντρωση και μηνιαίες συγκεντρώσεις σωματείων. Για το θέμα της μικρής εκπροσώπησης τόνισε ότι είναι ευθύνη και των δύο πλευρών αναφέροντας σχετικά πως αφού 9 σωματεία κατάφεραν και γράφτηκαν στο μητρώο σημαίνει πως θα μπορούσαν και τα υπόλοιπα. “Οι ομάδες υποφέρουμε, έχουμε μείνει λίγοι και ρομαντικοί. Πρέπει να κοιτάξουμε θέματα οργάνωσης και θέματα διαιτησίας. Είμαστε μ@….ες σαν παράγοντες, μας κοροϊδεύουν όλοι”, ανέφερε.

Στη συνέλευση τοποθετήθηκε και ο Βασίλης Φωτεινάκης ο οποίος μίλησε για παρατεταμένη οικονομική και ηθική κρίση εκφράζοντας την άποψη πως οι λύσεις θα έρθουν με συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων.

, Εκλογές ΕΠΣΜ – “Οι 9 νύφες και οι δυο γαμπροί” (pics & vid)

Τελευταίος μίλησε ο Βασίλης Σπηλιώτης, ο οποίος ανέφερε πως η διοίκηση της ΕΠΣΜ στάθηκε με κάθε τρόπο δίπλα στα σωματεία. “Υπήρχαν περιπτώσεις που ανοίξαμε τα γραφεία αργά τη νύχτα και άλλες ξημερώματα για να βγάλουμε ένα έγγραφο ή να εκδώσουμε βεβαίωση. Έχουμε ξεχάσει δουλειές, οικογένειες, συνεργάτες και είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για τα σωματεία. Δεν υπάρχει ένας παράγοντας που να μπορεί να ισχυριστεί πως επικοινώνησε με τον πρόεδρο η μέλη της ΕΠΣΜ και δεν πήρε απάντηση και λύση στο πρόβλημά του”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ