Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έκλεισε Λούντκβιστ ο Παναθηναϊκός – Λίγο κάτω από 1 εκατ. ευρώ η οψιόν»

Τελειωμένη θεωρείται στην Ολλανδία η μεταγραφή του Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ από την Χρόνινχεν στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου ο Λούντγκβιστ να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός χαφ θα αγωνιστεί στους πράσινους με τη μορφή δανεισμού, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα αναμένεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με την Χρόνινχεν κατά έναν χρόνο ακόμη, μέχρι το καλοκαίρι του 2024 πριν δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ένας δεύτερος λογαριασμός στο twitter κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών και μάλιστα υποστηρίζει πως θα υπάρξει και οψιόν αγοράς του Λούντκβιστ από τον Παναθηναϊκό, με το ποσό να είναι λίγο κάτω από το 1 εκατoμμύριο ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει τίποτα για την ώρα.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Β’ ομάδας στο Κορωπί σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στη δράση μετά από ένα οκτάμηνο που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, σκορπώντας χαμόγελα.

Σκόρερ ήταν οι Καρλίτος και Σάντσες, με το σκορ να ανοίγει από αυτογκόλ του Κούτσια.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Σερπέζης (30′ Πουγγούρας), Κουρμπέλης (30′ Βιγιαφάνιες), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Ζαφείρης (30′ Σερπέζης), Κούτσιας (30′ Μαρτίνης), Αντωνίου (54′ Παυλάκης), Ρόμπι, Θεοχάρης (42′ Καρνέσης), Σαρδέλης (54′ Νταμπίζας), Ηλιάδης (42′ Καρβούνης), Σέχου (42′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (42′ Κρυπαράκος).

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ