Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Χάβος: «Κάναμε καλή αρχή, συνεχίζουμε τη δουλειά» – Το σχόλιο για την αποβολή

, Χάβος: «Κάναμε καλή αρχή, συνεχίζουμε τη δουλειά» – Το σχόλιο για την αποβολή

Ικανοποιημένος από τα όσα έδειξε η ομάδα του δήλωσε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου το ντεμπούτο του στην Μαύρη ΘύελλαΗ Καλαμάτα κέρδισε με 3-0 τον Τηλυκράτη παίζοντας με δέκα παίκτες από το πρώτο 30λεπτο του αγώνα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός στάθηκε στην καλή διαχείριση παρά την αρρυθμία που προκάλεσε για λίγο η αποβολή του Δημόπουλο τονίζοντας πως: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε παιχνίδι συνδυαστικό από τα πλάγια και από τον άξονα, προηγηθήκαμε είχαμε και ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι πως η αποβολή μας έβγαλε μια νευρικότητα αλλά από το ημίχρονο και μετά, που είπαμε με τα παιδιά να ηρεμήσουν και παίζοντας 4-4-1 ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ. Νομίζω ότι και οι αλλαγές βοήθησαν. Το διαχειριστήκαμε όλοι καλά το παιχνίδι… …Στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 35-40 η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή για μένα».

Χαρακτήρισε την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο παίκτης του στο 36ο λεπτό ως «βιαστική και αυστηρή» επισημαίνοντας ότι «σε αυτές τις περιπτώσεις πολλές φορές οι παίκτες από μόνοι τους τρέχουν και για τον παίκτη που βγήκε».

«Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά» είπε για τη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής και στρέφοντας το βλέμμα στο επόμενο, επίσης εντός έδρας, αγώνα με αντίπαλο τον Διαγόρα σημείωσε πως «Έχουμε το πλεονέκτημα ότι θα παίξουμε Κυριακή – κερδίζουμε μια ημέρα. Είμαστε σε καλό δρόμο» σημείωσε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο «θέλω, και πιστεύω ότι θα τον φέρουμε ακόμα περισσότερο κοντά μας».

Πηγή: best-tv

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ