Connect with us

Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παπαφλέσσας Βλαχ. – Μιλτιάδης Πύργου Τριφ. 2-0: Έχουμε ξανά πρωτάθλημα! (βίντεο, φώτο)

, Παπαφλέσσας Βλαχ. – Μιλτιάδης Πύργου Τριφ. 2-0: Έχουμε ξανά πρωτάθλημα! (βίντεο, φώτο)

Στα “χρώματα” του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου βάφτηκε το σπουδαίο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β’ τοπικής! Η ομάδα του Λυκούργου Ανδρώνη υπέταξε 2-0 τον αήττητο μέχρι σήμερα (2/4) Μιλτιάδη και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη “μάχη” του τίτλου.

Κάπως έτσι, η απόσταση του Παπαφλέσσα από την κορυφή μειώθηκε πια στους τέσσερις βαθμούς και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όλα είναι ανοιχτά για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Οι γηπεδούχοι χτύπησαν στην αρχή και στο τέλος του αγώνα και πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους. Στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο “σεληνιασμένος” Σταύρος Σωτηρόπουλος, ενώ στο 79′ ο Σεφεράσι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 από το σημείο του πέναλτι, βάζοντας… φωτιά στην κερκίδα!

, Παπαφλέσσας Βλαχ. – Μιλτιάδης Πύργου Τριφ. 2-0: Έχουμε ξανά πρωτάθλημα! (βίντεο, φώτο), Παπαφλέσσας Βλαχ. – Μιλτιάδης Πύργου Τριφ. 2-0: Έχουμε ξανά πρωτάθλημα! (βίντεο, φώτο)

Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου (Λυκούργος Ανδρώνης): Λύσσαρης, Γιάνναρης, Κωνσταντόπουλος, Σεφεράσι, Βασιλόπουλος, Κωσταράκης (88′ Αϊβαλής), Μέμα (81′ Τσελάι), Στέλιος Σωτηρόπουλος, Κότης, Κώστας Ψώνης (54′ Τσέρτος), Κωστόπουλος.

Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας (Κώστας Στυλιανόπουλος): Σπάλας, Αλεξόπουλος, Γαλάνης, Δασκαλάκης, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπεγέτης, Σταθόπουλος, Σταματόπουλος (88′ Παναγιωτόπουλος), Χρόνης.

, Παπαφλέσσας Βλαχ. – Μιλτιάδης Πύργου Τριφ. 2-0: Έχουμε ξανά πρωτάθλημα! (βίντεο, φώτο)

Η βαθμολογία

3ος Όμιλος
1. Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας 44 (17)
2. Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 40 (17)
3. ΑΟ Φοινικούντας 37 (17)
4. Δόξα Καλ. 34 (16)
5. Μεσσηνιακός 28 (13)
6. ΠΑΟ Καλλιθέας 22 (14)
7. Στενωσιά 16 (16)
8. Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης 12 (16)
9. Νέστωρ Πύλου 10 (16)
10. Νέδουσα Αλαγονίας 5 (14)
11. ΑΕ Γαργαλιάνων 4 (14)

  • Σε παρένθεση οι αγώνες κάθε ομάδας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ