Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πανθουριακός-Τσικλητήρας 3-0: Εύκολη νίκη με 20λεπτο «φωτιά» (pics)

, Πανθουριακός-Τσικλητήρας 3-0: Εύκολη νίκη με 20λεπτο «φωτιά» (pics)

Μια ακόμα νίκη, ένα ακόμα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ ο Πανθουριακός!

Το σύνολο του Αντώνη Μαυρέα επικράτησε εύκολα του Τσικλητήρα Πύλου με 3-0 στον Κορδία και έφτασε τις 10 αγωνιστικές χωρίς να δεχθεί τέρμα και παραμένει αήττητος με ρεκόρ 5-5-0, από την αντίθετη πλευρά ο Τσικλητήρας που γνώρισε μια ακόμα ήττα και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα της Θουρίας είχε ένα εξαιρετικό 20λεπτο (20-40΄), κατά την διάρκεια του οποίου πέτυχε και τα τρία τέρματά της και μάλιστα, πέτυχε το τρίτο παρ’  ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντρέ από το 31΄.

Αυτό ωστόσο δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχασαν πέναλτι στο 43΄ με τον Σκαφιδά και παρ’  όλο που προσπάθησαν , δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρμα απέναντι στην για ακόμα μια φορά εξαιρετική άμυνα του Πανθουριακού.

, Πανθουριακός-Τσικλητήρας 3-0: Εύκολη νίκη με 20λεπτο «φωτιά» (pics)

Ο αγώνας

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο 20λεπτο, με την ομάδα της Θουρίας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να επιτίθεται κυρίως με μακρινές μπαλιές.

Όταν ωστόσο έβαλε τη μπάλα κάτω, ήρθε το πρώτο τέρμα με τον Αντρέ στο 20΄ και μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Τρίψας με πέναλτι που κέρδισε ο Αντρέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 31΄ ήρθε η αποβολή του πρωταγωνιστή του αγώνα μέχρι εκείνο του σημείο Αντρέ Μορέιρα, που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα, όχι όμως και την εξέλιξή του!

Μόλις 5 λεπτά αργότερα (36΄) ήρθε το τρίτο γκολ της Θουρίας με τον Σπυρόπουλο μετά από εξαιρετική συνεργασία Κανελλόπουλου-Φαββατά.

Ωστόσο ο Τσικλητήρας κατάφερε και αυτός να κερδίσει πέναλτι στο 43΄ με τον Ράτσεφ, όμως ο Σκαφιδάς που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Κόκκαλη και το σκορ του ημιχρόνου δεν άλλαξε.

Το πρώτο τέταρτο του β΄ μέρους κύλησε με τον Τσικλητήρα να έχει την πρώτη καλή στιγμή με τον Σκαφιδά, όμως στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά.

Οι γηπεδούχοι κλείστηκαν πίσω και προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ, ήλεγχαν τον αγώνα και δεν δέχθηκαν τέρμα, με το 3-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

, Πανθουριακός-Τσικλητήρας 3-0: Εύκολη νίκη με 20λεπτο «φωτιά» (pics)

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

9΄ σουτ του προωθημένου Παπαγιαννόπουλου, μπλοκάρει με το πόδι ο Σαρρής

13΄  απευθείας φάουλ του Σκαφιδά, η μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

20΄ ΓΚΟΛ 1-0 ο Κανελλόπουλος βρήκε στην περιοχή και δεξιά τον Αντρέ ο οποίος με απίθανο γυριστό διαγώνιο βολέ έστειλε τη μπάλα ψηλά στα δεξιά του Σαρρή ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι

22΄ ΓΚΟΛ 2-0 ο  Μαρκολέφας κάνει δυνατό μαρκάρισμα στον Αντρέ στην γωνία και μέσα της περιοχής, με τον ρέφερι Ρέκκα να δίνει το πέναλτι. Ο Τρίψας εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Σαρρή

31΄ Αντρέ και Καρδάσης έχουν αψιμαχία και βρίσκονται κεφάλι με κεφάλι, ο δεύτερος πέφτει κάτω και ο ρέφερι Ρέκκας δίνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον πρώτο

36΄ ΓΚΟΛ 3-0 ο Κανελλόπουλος βρήκε τον Φαββατά στην περιοχή και αυτός έβγαλε με τη μια στον Σπυρόπουλο που έκανε το συρτό  διαγώνιο σουτ από δεξιά, η μπάλα στη γωνία του Σαρρή!

43΄ σε μονομαχία του Ράτσεφ με τον Νινιό, οι δυο παίκτες έκαναν την προβολή και βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον ρέφερι Ρέκκα να βλέπει πέναλτι. Ο Σκαφιδάς εκτελεί, αλλά ο Κόκκαλης μαντεύει σωστά, πέφτει στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει τη μπάλα

59΄ ο Σκαφιδάς γύρισε από τα δεξιά της περιοχής και έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ, όμως ο Κόκκαλης έδιωξε δύσκολα στη γωνία του σε κόρνερ

Διαιτητές: Ρέκκας, Τσοπανάκης, Αράπης

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Νινιός, Παπαγιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Εμμανουήλ, Φαββατάς (58΄ Καράμπελας), Μορέιρα Αντρέ, Κανελλόπουλος (60΄ Μπαζάνης), Τρίψας (66΄ Αθανασόπουλος), Σπυρόπουλος (89΄ Παντσιώτης)

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καρδάσης, Ράτσεφ, Μ. Μεμά, Μαρκολέφας, Μεμουσάι (46΄ Κουρεμπανάς), Κοτσοβός, Ζάκα (83΄ Ζ. Μεμά), Δούνιας (28΄ λ. τρ. Ιλιάσι), Δεμλί, Σκαφιδάς (71΄ Ράλλης).

, Πανθουριακός-Τσικλητήρας 3-0: Εύκολη νίκη με 20λεπτο «φωτιά» (pics) , Πανθουριακός-Τσικλητήρας 3-0: Εύκολη νίκη με 20λεπτο «φωτιά» (pics) , Πανθουριακός-Τσικλητήρας 3-0: Εύκολη νίκη με 20λεπτο «φωτιά» (pics)

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ