Connect with us

ΣΠΟΡ

Πρώτη θέση ο Γιώργος Λημνιός του ΝΟΚ στο περιφερειακό OPTIMIST

, Πρώτη θέση ο Γιώργος Λημνιός του ΝΟΚ στο περιφερειακό OPTIMIST

Με την πρώτη θέση στις αποσκευές της επέστρεψε η αποστολή του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας από το περιφερειακό πρωτάθλημα OPTIMIST και LASER 4.7 που διοργάνωσε ο ΝΟ Αιγίου.

Ο Γιώργος Λημνιός με σταθερή απόδοση στις 6 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες της πρώτης μέρας, έφτασε στον στόχο του και σήκωσε το κύπελο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ 40 ιστιοπλόων στην κατηγορία σκαφών OPTIMIST.

, Πρώτη θέση ο Γιώργος Λημνιός του ΝΟΚ στο περιφερειακό OPTIMIST

Ο ΝΟΚ συμμετείχε στο πρωτάθλημα με τους Γιώργος Λημνιό, Δημήτρη Πατικόπουλο, Γιάννη Λημνιό, Κωνσταντίνο Μητσέα, Αριστοτέλη Σιαφάκα, Άγγελο Μητσέα και Αμαλία Μαρισέλ στην κατηγορία σκαφών OPTIMIST, και Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, Αλέξανδρο Σιαφάκα, Φίλιππο Γκούζο και Ξάνθη Μαρισέλ στην κατηγορία LASER.

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Παναγιώτης Λημνιός και ο έφορος του τμήματος Ηλίας Κολινιάτης.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία του κορωνοϊού προσπαθήσαμε τα τηρήσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τα μέτρα προφύλαξης τόσο στην μετακίνηση όσο και στη διαμονή της αποστολής στο Αίγιο.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι και οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να τηρείται κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. που έχει οριστεί σε συνεργασία με την Ε.Ι.Ο.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά για την υπομονή και την κατανόηση τους ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τους”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΚ.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΣΠΟΡ