Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ηλιούπολη – Καλαμάτα 0-2: Παρέλαση στην κορυφή με Μορέιρα και Μόρσεϊ

, Ηλιούπολη – Καλαμάτα 0-2: Παρέλαση στην κορυφή με Μορέιρα και Μόρσεϊ

Στο ντεμπούτο Σπανού η Καλαμάτα πήρε το δεύτερο διπλό στη σεζόν και έπιασε Πανιώνιο και Κηφισιά στην κορυφή της βαθμολογίας

Η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της Μαύρης Θύελλας, πιάνοντας την κορυφή του Β’ Ομίλου της Super League 2, ισοβαθμώντας με Κηφισιά και Πανιώνιο στην 6η αγωνιστική.

Με πρωταγωνιστές τους Μορέιρα και Μόρσεϊ, η «Μαύρη Θύελλα» εξασφάλισε μια σημαντική νίκη που την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα άνοιξε το σκορ στο 40’ με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να αλλάζει ελαφρώς πορεία από παίκτη της Ηλιούπολης, αφήνοντας τον τερματοφύλακα Ντόκιτς ακινητοποιημένο. Η Καλαμάτα δεν αρκέστηκε στο ένα γκολ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μόρσεϊ με διαγώνιο σουτ «σφράγισε» το 2-0, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Ηλιούπολη μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο με δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Ο Μαυριάς με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα Κότσαρη σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ λίγο αργότερα ο Αλεξόπουλος είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται επίσης από τον Κότσαρη.

Η Καλαμάτα διατήρησε την πρωτοβουλία και είχε ευκαιρία να διευρύνει το σκορ με τον Παμλίδη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ντόκιτς απομάκρυνε με δύσκολη απόκρουση.

Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Φουρλάνος, Μαριάνοβιτς (77′ Πατάπης), Καρανίκας, Μαΐδανός, Βασιλούδης (29′ λ.τ Μάνος), Θωμαΐδης (77′ Λάμσε), Σερπέζης (77′ Μλαντένοβιτς), Μαυριάς, Αλμέιδα (60′ Ενομό), Αλεξόπουλος.

Καλαμάτα (Σπανός): Κότσαρης, Ουές (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος, Μορέιρα (87′ Μπακαγιόκο), Μόρσεϊ (68′ Ντιγκινί), Παμλίδης (87′ Γρίβας), Αλγκαρανάς (77′ Μπαράλες), Αναστασόπουλος.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ