Connect with us

SUPEP LEAGUE 2

Χανιά – ΑΕΚ Β’ 0-1: Η Ένωση βύθισε περισσότερο τους Κρητικούς

, Χανιά – ΑΕΚ Β’ 0-1: Η Ένωση βύθισε περισσότερο τους Κρητικούς

Η ΑΕΚ Β’ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί των Χανίων με 1-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2. Το γκολ του Νίνο στο 43ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του Κόυστα τους τρεις βαθμούς και να την ανεβάσει στους 8 βαθμούς, αποσπώντας το πρώτο της τρίποντο μετά την πρεμιέρα. Η νίκη αυτή, ταυτόχρονα, κρατάει τα Χανιά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 1 βαθμό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με δυναμικό ρυθμό από την πλευρά της ΑΕΚ Β’. Ήδη στο 10ο λεπτό, ο Σόσα εκμεταλλευόμενος την αντεπίθεση, βρήκε τον Λεφράνκ, η σέντρα του οποίου έφτασε στον Θεοδωρίδη, με τον Καλογεράκη να απομακρύνει σε κόρνερ.

Τα Χανιά απάντησαν με αξιώσεις στο 17ο λεπτό, με τον Μάλτσι να σουτάρει από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 35ο λεπτό, ο Κόλα έχασε τετ-α-τετ με τον Γκούμα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Μανουσάκη δεν βρήκε στόχο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 43ο λεπτό. Μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας, ο Νίνο πλάσαρε με επιτυχία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το σουτ του Κόλα έπεσε στα χέρια του Γκούμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ήρεμο, με λιγότερες φάσεις. Στο 52ο λεπτό, το γκολ του Μάλτσι ακυρώθηκε ορθώς από τον πρώτο βοηθό. Στο 54ο λεπτό, η κεφαλιά του Γκμπενιόν πέρασε άουτ. Η ΑΕΚ Β’ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74ο λεπτό, με τον Τζούντα Γκαρσία να σουτάρει πάνω σε αμυντικό ενώ η εστία ήταν κενή.

Στα τελευταία λεπτά, τα Χανιά πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Γκούμα. Η ΑΕΚ Β’ πήρε μια πολύτιμη νίκη, ενώ τα Χανιά παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον έχουν δύσκολο αγώνα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Μπάτζιος (83′ Μπορταγκαράι), Γκμπενιόν, Προβυδάκης (78′ Στεπίνσκι), Αρτουτουάγκα, Λεμονής, Λιάτσος (83′ Μουνάφο), Τσέλιος (68′ Κωστανάσιος), Μανουσάκης, Κόλα, Μάλτσι (68′ Πινακάς).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκούμας, Βαλκάνης, Κοσίδης (46′ Παυλάκης), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Μαυρουδής (70′ Μαρούτσης), Κολιμάτσης, Νίνο (46′ Παρράς), Σόσα (83′ Αντωνόπουλος), Λεφράνκ (40′ λ. Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για SUPEP LEAGUE 2