Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Διπλό της Καλαμάτας Κ19 στην Κρήτη, 2-1 τα Χανιά στη Σούδα

, Διπλό της Καλαμάτας Κ19 στην Κρήτη, 2-1 τα Χανιά στη Σούδα

Πολύτιμη νίκη με 2-1 επί των Χανίων πέτυχε η Καλαμάτα Κ19, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2

Σπουδαίο διπλό πήρε η Καλαμάτα Κ19 στην Κρήτη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2. Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη επιβλήθηκε 2-1 των Χανίων στη Σούδα κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την κάτοχο του τίτλου Παναχαϊκή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χότζα, το οποίο παραχωρήθηκε από παράβαση του Κανιαμού. Τα Χανιά, ωστόσο, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 32’ με δυνατό σουτ του Δασκαλόπουλου, που έγραψε το 1-1.

Καλαμάτα Κ19: Ο Σουλελές «κλείδωσε» τη νίκη

Το νικητήριο γκολ της Καλαμάτας ήρθε στο 83ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σουλελές εκμεταλλεύτηκε τη φάση και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Στις καθυστερήσεις, τα Χανιά έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς βαθμό.

Ο απολογισμός των δύο ομάδων

Η Καλαμάτα πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα με 0-1 από την Παναχαϊκή, ενώ τα Χανιά, που είχαν ξεκινήσει με ισοπαλία 1-1 απέναντι στο Αιγάλεω, έμειναν στον ένα βαθμό.

Συνθέσεις των ομάδων

  • Χανιά (Μάρκος Ασλαματζίδης): Τζανάκης Ν., Λυβιάκης, Κανιαμός (67’ Μπίτι), Βενέτης, Φερχάτι, Κατσαντώνης, Ανδριώτης, Φουάσσης (46’ Σιμονάι), Κρούτι (60’ Πολέντας, 77’ Χάμπας), Κοτζαμπασάκης (67’ Αποστόλου), Δασκαλόπουλος
  • Καλαμάτα (Νίκος Κακαλέτρης): Βαρελάς Π., Βαρελάς Σπ., Δουφεξής, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος, Ντελής (46’ Τσαούσης), Κάστορας, Γκίζας (81’ Σουλελές), Χότζα, Γασπαρινάτος (65’ Λιάππας), Τζαναδοίμης (89’ Γιακουμής)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νταμαδάκης (Χανίων), με βοηθούς τους Λογαρίδη και Χατζηδάκη, επίσης από τα Χανιά.

*Με πληροφορίες από το athlitiko

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ