Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Εξαιρετική παρουσία των αθλητών του Σ.Α.Μ σε διασυλλογικά πρωταθλήματα

, Στίβος: Εξαιρετική παρουσία των αθλητών του Σ.Α.Μ σε διασυλλογικά πρωταθλήματα

Οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου Αθλουμένων Μεσσήνης διακρίθηκαν τόσο στο στίβο όσο και στο τρίαθλο

Οι αθλητές του Συλλόγου Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ.) συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου, οι νεαροί αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε δύο σημαντικά διασυλλογικά πρωταθλήματα, αποσπώντας τις εντυπώσεις.

Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ14

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ14 που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, οι αθλητές του Σ.Α.Μ. ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους. Ο Αθανάσιος Παπαθανασίου κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό, ενώ ο Δημήτρης Κουτούπης ακολούθησε στη δεύτερη θέση στο ίδιο αγώνισμα.

Ο Γιώργος Κοτταρέας κατέλαβε την 3η θέση στα 800μ, η Ευθυμία Αποστολοπούλου την 3η θέση στο άλμα εις ύψος, ο Φώτης Θεοδωρόπουλος την 5η θέση στα 60μ, η Γεωργία Αναγνώστου την 5η θέση στο άλμα εις ύψος και η Χριστίνα Παπαδοπούλου στα 80μ.

Διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλου Κ14

Οι παραπάνω αθλητές-ιες καθώς και οι Καλογεροπούλου Βασιλική, Δημακοπούλου Νίκη, Κουσουλάκος Στάθης, Ηλιόπουλος Κώστας, Τσοπανάκη Αναστασία και Ιωάννα συμμετείχαν με αξιόλογες επιδόσεις και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλου της κατηγορίας Κ14 με δύο ριπτικά αγωνίσματα και ένα δρομικό που διεξήχθη στην Μεσσήνη την Τετάρτη 16/10 από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλούμενων Μεσσήνης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΣΤΙΒΟΣ