Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μιλτιάδης – ΑΕΡ Αφάντου 1-0: Με Ηλιόπουλο η 3η νίκη στο ντεμπούτο Μαγκαφίνη

, Μιλτιάδης – ΑΕΡ Αφάντου 1-0: Με Ηλιόπουλο η 3η νίκη στο ντεμπούτο Μαγκαφίνη

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας επέστρεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Μιλτιάδης, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΡ Αφάντου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο. Μετά την ήττα από τον Αστέρα Σταυρού την περασμένη Κυριακή και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη να αναλαμβάνει τα ηνία, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας επέστρεψαν στις επιτυχίες. Το γκολ που σημείωσε ο Κώστας Ηλιόπουλος στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν καθοριστικό, ανεβάζοντας την ομάδα στους 11 βαθμούς και διατηρώντας την σε τροχιά κορυφής.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, και οι δύο ομάδες έδειξαν επιθετικές διαθέσεις, ψάχνοντας το γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Χαλκιαδάκης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Ο Μιλτιάδης αντέδρασε άμεσα, απειλώντας με κεφαλιά και σουτ του Αθανασόπουλου.

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 42ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θώδη, ο Κώστας Ηλιόπουλος έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι, ξεπερνώντας τους αμυντικούς στον αέρα, και με μια κεφαλιά σημείωσε το 1-0, χαρίζοντας στους γηπεδούχους το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 57ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, με τον Χαλκιαδάκη να βρίσκει χώρο αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ανάλογη τύχη είχε και το σουτ του Μαχαίρα στο 68’, με τη μπάλα να περνά επίσης εκτός εστίας.

Οι Ροδίτες πίεσαν περισσότερο, κρατώντας την κατοχή και ανεβάζοντας τις γραμμές τους, ενώ ο Μιλτιάδης οπισθοχώρησε, στοχεύοντας στις αντεπιθέσεις για να διαχειριστεί την υπεροχή των φιλοξενούμενων. Παρά την αυξημένη πίεση, οι γηπεδούχοι άντεξαν και διατήρησαν το προβάδισμα, φτάνοντας έτσι στην τρίτη τους νίκη, που τους ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μιλτιάδης: Χάμος, Γεωργιόπουλος, Θώδης, Καντούτσης, Παϊτέρης, Γκεβόρι, Γιαννόπουλος (88’ Μπούρδος), Παπαδόπουλος (72’ Καψάλης), Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Σεμέδο (58’ Μπολούν)

ΑΕΡ Αφάντου: Τσάβαρης, Ζέλεφ (57’ Μαχαίρας), Χότζα (57’ Γεωργιάδης), Κεσίδης, Δωματάς, Χαλκιαδάκης, Γιώργου, Γκίκα, Καραγεώργης, Χατζηνικόλας (85’ Μιτάκης), Λέντζας

Γ Εθνική (6η αγωνιστική)

3ος όμιλος

ΑΟ Μιλτιάδης – ΑΕΡ Αφάντου 1-0 (42′ Ηλιόπουλος)

Κυριακή 27/10

(11.30) Αστέρας Σταυρού – Ελλάς Σύρου

(11.00) Ρόδος – ΑΕ Μυκόνου

(12.00) ΑΕ Μαλεσίνας – Αιγέας Πλωμαρίου

(15.00) Παναιγιάλειος – Πανναυπλιακός

(15.00) ΑΟ Λουτράκι – ΑΟ Νέας Αρτάκης

(15.00) Απόλλων Ευπαλίου – Πανγυθεατικός

(15.00) Αμαρυνθιακός – ΠΑΣ Κόρινθος

Η βαθμολογία

Ελλάς Σύρου (12-2) 12

Αστέρας Σταυρού (7-2) 11

Μιλτιάδης (5-2) 11*

Νέα Αρτάκη (6-4) 9

Αμαρυνθιακός (5-2) 8

Κόρινθος (9-3) 7

ΑΕΡ Αφάντου (9-10) 7*

ΑΕ Μυκόνου 6-5 7

Ρόδος (3-5) 7

Πανναυπλιακός (6-6) 6

Παναιγιάλειος (3-4) 6

ΑΟ Λουτρακίου (3-4) 6

Αιγέας Πλωμαρίου (4-9) 5

Απόλλων Ευπαλίου (2-7) 3

ΑΕ Μαλεσίνας (3-6) 2

Πανγυθεατικός (4-15) 0

*Μιλτιάδης και ΑΕΡΑ έχουν παιχνίδι παραπάνω

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ