Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

ΑΟ Λαιΐκων: Ενίσχυση με νέα μεταγραφικά αποκτήματα

, ΑΟ Λαιΐκων: Ενίσχυση με νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Ο Α.Ο. Λαιΐκων προχώρησε σε νέες προσθήκες που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την αμυντική και επιθετική του γραμμή. Στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές του έμπειρου αμυντικού Νίκου Παπαγεωργίου και του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Καούνη.

Στην άμυνα, ο Νίκος Παπαγεωργίου, ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής των τοπικών κατηγοριών, θα ενισχύσει την ομάδα με την αμυντική του ικανότητα και το δυναμικό του παιχνίδι. Ο Παπαγεωργίου έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες της περιοχής και είναι γνωστός για την εμπειρία και τη σταθερότητά του στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ανακοίνωση, η διοίκηση του Α.Ο. Λαιΐκων τον καλωσόρισε θερμά και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Νέα προσθήκη στο ρόστερ με τον Χρήστο Καούνη

Παράλληλα, ο Α.Ο. Λαιΐκων πρόσθεσε στο ρόστερ του τον νεαρό Χρήστο Καούνη. Ο Καούνης, ένας υποσχόμενος ποδοσφαιριστής με μεγάλη διάθεση για το παιχνίδι, αναμένεται να προσφέρει φρεσκάδα και νέες προοπτικές στην ομάδα. Με αυτή τη μεταγραφή, η διοίκηση επενδύει στο μέλλον, ελπίζοντας ότι η συμβολή του θα ενισχύσει το παιχνίδι της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου κατέληγε με ευχές για υγεία και επιτυχίες για τον Καούνη στη νέα του ποδοσφαιρική διαδρομή με τον Α.Ο. Λαιΐκων.

Την Κυριακή, ο Α.Ο. Λαιΐκων επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Κάρτσωνα” μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Παπαφλέσσα Χώρας σε έναν απαιτητικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ