Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ενιαία Καλαμάτα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: Στήριξη Πρασσά στην Καλαμάτα BC και προοπτική κοινού μέλλοντος

, Ενιαία Καλαμάτα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: Στήριξη Πρασσά στην Καλαμάτα BC και προοπτική κοινού μέλλοντος

Με όραμα τη σύσταση ενός ισχυρού ενιαίου αθλητικού σωματείου, η ομάδα μπάσκετ της Καλαμάτας εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργο Πρασσά, για τη σημαντική του χορηγική στήριξη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση της Καλαμάτα BC έκανε λόγο για μια καθοριστική υποστήριξη, υπογραμμίζοντας πως ήδη δρομολογούνται οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα να βαδίσουν προς ένα κοινό μέλλον υπό τη σκέπη της «Μαύρης Θύελλας».

Ανακοίνωση της Διοίκησης του Σ.Κ. Καλαμάτα

Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ευχαριστεί θερμά τον μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ κ. Γιώργο Πρασσά, για την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα μας, με τη μορφή χορηγίας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ενημερώνει δε, ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες ώστε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ομάδα μας υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, να ενσωματωθεί στη μεγάλη οικογένεια της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου ισχυρού ποδοσφαιρικού και μπασκετικού κλαμπ.”

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με τη συγκεκριμένη κίνηση, οι δύο σύλλογοι στοχεύουν στη δημιουργία ενός ενιαίου και ισχυρού αθλητικού οργανισμού, που θα ενισχύσει την αθλητική και κοινωνική ταυτότητα της Καλαμάτας και θα προσφέρει ένα ισχυρό υπόβαθρο για την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της πόλης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ