Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Πρεμιέρα για τον ΑΟ Ακρίτα στη Β’ Εθνική γυναικών

, Πρεμιέρα για τον ΑΟ Ακρίτα στη Β’ Εθνική γυναικών

Ο ΑΟ Ακρίτας ξεκινά τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών – Η’ Όμιλος, την Κυριακή (27/10) με έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον ΠΑΟ Κορίνθου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, στις 18:00, και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται κοινό στόχο: τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και την ανάδειξη νεαρών ταλέντων.

Ο αγώνας προβλέπεται αμφίρροπος, καθώς τόσο ο Ακρίτας όσο και ο ΠΑΟ Κορίνθου είναι ομάδες με παρόμοια δυναμική και φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν μια άνετη παραμονή, αποφεύγοντας την πίεση των play-out.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (27/10):

Β’ Υποόμιλος:

  • ΑΟ Ακρίτας – ΠΑΟ Κορίνθου
  • ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Σπαρτιατικός
  • Στρατηλάτης – Μεσσηνιακός

Α’ Υποόμιλος:

  • Αστέρια Αχαΐας – ΑΣΠ Απόλλων
  • Ερυθρός Αστέρας – Ζακυνθινός
  • ΑΕΠ Ολυμπιάς – ΑΟ Αίολος

Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος:

Ο Η’ Όμιλος της Β’ Εθνικής Γυναικών χωρίζεται φέτος σε δύο υποομίλους, με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Στην Α’ φάση, οι ομάδες κάθε υποομίλου θα αγωνιστούν σε διπλούς γύρους (εντός και εκτός έδρας), με τελική κατάταξη από την 1η έως την 6η θέση.

Στη Β’ φάση, οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε υποόμιλο θα προκριθούν στα play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα αγωνιστούν στα play-out για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι ομάδες θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τα μεταξύ τους παιχνίδια της Α’ φάσης, χωρίς να αναμετρηθούν ξανά με τις ομάδες του ίδιου υποομίλου.

Ο ΑΟ Ακρίτας ευελπιστεί να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή σεζόν, βάζοντας τις βάσεις για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΒΟΛΕΙ