Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Επιστρέφουν τρεις, θλάση ο Κωνσταντινόπουλος, o Πρασσάς σε Βασιλόπουλο

, Καλαμάτα: Επιστρέφουν τρεις, θλάση ο Κωνσταντινόπουλος, o Πρασσάς σε Βασιλόπουλο

Σε πλήρη ρυθμό προετοιμασίας βρίσκεται η Καλαμάτα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ηλιούπολη την Κυριακή, που θα είναι και το πρώτο παιχνίδι του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αρχίσει και σχηματίζει ολοκληρωμένη άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδος ενώ σιγά σιγά στις προπονήσεις που γίνονται στη Μικρομάνη περνά και τα δικά του στοιχεία όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ.

Επιστροφές και τραυματισμοί

Ο Τσελεπίδης, ο Τζανακάκης και ο Ντιγκινί επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, γεγονός που χαροποιεί το τεχνικό επιτελείο. Ωστόσο, η Καλαμάτα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Δε δίνει εισιτήρια η Ηλιούπολη

Σε αντίθεση με ότι συνέβη στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, το αίτημα της Καλαμάτας στην Ηλιούπολη για εισιτήρια δεν έγινε δεκτό, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

Ο Πρασσάς σε Βασιλόπουλο

Παράλληλα, η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Πρασσάς, θα έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο πραγματοποιώντας εθιμοτυπική του επίσκεψη στο Δημαρχείο.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ