Connect with us

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ηλιόπουλος στη Βαλένθια για τα FIA Motorsport Games

, Ο Ηλιόπουλος στη Βαλένθια για τα FIA Motorsport Games

Αγώνας Drift και ατομικής χρονομέτρησης το Νοέμβριο

Στα FIA Motorsport Games που ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή συμμετέχει ο νεαρός αθλητής της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας Βασίλης Ηλιόπουλος.

Οι αγώνες γίνονται στην πίστα Circuit Ricardo Tormo στη Βαλένθια της Ισπανίας και ο Ηλιόπουλος συμμετέχει ως μέλος της εθνικής αποστολής στην κατηγορία crosscheck junior.

Τα FIA Motorsport Games είναι μια διοργάνωση που περιλαμβάνει αγώνες σε διάφορες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (ράλλυ, ταχύτητα, drift, esports κ.ά.), όπου συμμετέχουν οδηγοί από όλο τον κόσμο, κάτω από τα χρώματα της εθνικής τους σημαίας.

Διεξήχθησαν για πρώτη φορά το 2019, ενώ στη δεύτερη διοργάνωση, το 2022, σημειώθηκε ρεκόρ όσον αφορά τον αριθμό των εθνών που συμμετείχαν ποτέ στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός.

Η πίστα του Ricardo Tormo θα είναι ο χώρος διεξαγωγής των περισσοτέρων αγωνισμάτων, καθώς και άλλων δραστηριοτήτων της διοργάνωσης. Περισσότεροι από 500 αθλητές εκπροσωπούν περισσότερες από 75 χώρες όλης της υφηλίου.

, Ο Ηλιόπουλος στη Βαλένθια για τα FIA Motorsport Games

Αγώνας Drift και ατομικής χρονομέτρησης

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας θα διοργανώσει ακόμη ένα αγώνα Drift και ατομικής χρονομέτρησης. Το ραντεβού των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το… θέαμα έχει οριστεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου (έναρξη 10 π.μ.) στην πίστα καρτ San Nicolas στην Δυτική Παραλία. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ