Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σπανός: Πετυχημένος προπονητής για την Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα (φωτογραφίες)

, Σπανός: Πετυχημένος προπονητής για την Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα (φωτογραφίες)

Ο Σπανός εξήρε το κλίμα και τη δομή της ομάδας, αναφέροντας ότι όλα λειτουργούν άψογα, και επισήμανε πως η Καλαμάτα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα

“Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, πετυχημένος προπονητής στην Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα” ανέφερε ο Δημήτρης Σπανός στις πρώτες τους δηλώσεις ως τεχνικός της Μαύρης Θύελλας στην επίσημη παρουσίασή του από την μελανόλευκη ΠΑΕ.

Έχοντας δίπλα του τους συνεργάτες του Νίκο Μαναρώλη και τον Στέφανο Κρεμέζη, ο 55χρονος τεχνικός έθεσε ως μοναδική επιδίωξη και στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Super League 1.

, Σπανός: Πετυχημένος προπονητής για την Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα (φωτογραφίες) , Σπανός: Πετυχημένος προπονητής για την Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα (φωτογραφίες)

Με την παρουσία από πλευράς διοίκησης του Γιώργου Ράλλη, καθώς ο Γιώργος Πρασσάς ήταν στην Αθήνα για υποχρεώσεις, ο Δημήτρης Σπανός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ομάδα, τονίζοντας πως «από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι βρίσκομαι σε έναν σύλλογο ανώτερης κατηγορίας. Ήρθα σε μια εξαιρετική ομάδα, με τρομερή οργάνωση και από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας».

Ο Σπανός εξήρε το κλίμα και τη δομή της ομάδας, αναφέροντας ότι όλα λειτουργούν άψογα, και επισήμανε πως η Καλαμάτα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, δηλαδή να πετύχει τους στόχους της.

«Μία ομάδα για να κάνει βήματα μπροστά πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχει ηρεμία. Αυτό δεν είναι εύκολο γιατί οι μεγάλες ομάδες δέχονται πίεση», σημείωσε και έδωσε έμφαση στη σημασία της συλλογικής δουλειάς και της ψυχραιμίας στις αποφάσεις. Ο Σπανός τόνισε ότι «όλοι στην ομάδα πρέπει να αποδεχτούν την πραγματικότητα, ώστε να παίρνονται σωστές αποφάσεις με ηρεμία».

, Σπανός: Πετυχημένος προπονητής για την Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα (φωτογραφίες) , Σπανός: Πετυχημένος προπονητής για την Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα (φωτογραφίες)

Αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, σημείωσε ότι το τοπίο έχει αλλάξει, με τις οικονομικές συνθήκες να μεταβάλλονται. Σύμφωνα με τον προπονητή, η Super League 2 προσεγγίζει οικονομικά τη Super League 1, αν και παραμένει σημαντική η απόσταση από τις κορυφαίες ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Παρατήρησε επίσης ότι αρκετοί παίκτες από τη Super League συμμετέχουν πλέον σε χαμηλότερες κατηγορίες.

, Σπανός: Πετυχημένος προπονητής για την Καλαμάτα είναι αυτός που παίρνει πρωτάθλημα (φωτογραφίες)

Ο Σπανός δήλωσε πως έχει πλήρη εικόνα για το ρόστερ της Καλαμάτας, έχοντας ήδη αναλύσει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του. Όπως επισήμανε, «ένας καλός παίκτης δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά μόνος του», τονίζοντας τη σημασία της ομαδικής λειτουργίας για την επιτυχία της ομάδας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ