Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Η “φτωχή” τρίτη θητεία Αναστόπουλου και το αναπόφευκτο διαζύγιο

, Καλαμάτα: Η “φτωχή” τρίτη θητεία Αναστόπουλου και το αναπόφευκτο διαζύγιο

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας για τρίτη φορά, με την απόφαση να οριστικοποιείται το βράδυ της Δευτέρας (21/10). Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Πρασσάς, επέλεξε την απομάκρυνσή του, παρότι η «Μαύρη Θύελλα» είχε κερδίσει στον τελευταίο της αγώνα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν λιτή, γεγονός που δείχνει ότι δεν υπήρξε απόλυτη ταύτιση αν και αυτή ήταν η διαρροή από τους μελανόλευκους. Το σίγουρο είναι πως η εξέλιξη των πραγμάτων δεν δικαίωσε την επιλογή του «αλενατόρε» στις αρχές του περασμένου Απρίλη όταν η διοίκηση του έδωσε τα κλειδιά για τρίτη φορά.

Μετά τον Φεβρουάριο του 2022 (40 επίσημα παιχνίδια) και τον Ιανουάριο του 2023 (14 ματς με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες), ήρθε το πλήρωμα του χρόνου της ολοκλήρωσης και για την τρίτη του θητεία, που μέτρησε 13 επίσημα ματς με απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας της Super League 2 με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στις πρώτες 5 αγωνιστικές, η διοίκηση και οι φίλαθλοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίαζε στο γήπεδο. Οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι ανέβασαν τις προσδοκίες για καλύτερο ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα δυσκολευόταν να αποδώσει το αναμενόμενο επίπεδο.

Ο Αναστόπουλος, παρότι είχε στη διάθεσή του ένα ακριβό ρόστερ που αποτελούνταν από δικές του επιλογές, δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα την αγωνιστική ταυτότητα που απαιτείται. Η ομάδα αγκομαχούσε αγωνιστικά με χαμηλότερου επιπέδου σύνολα ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως δεν είχε κατασταλάξει στο πλάνο που ήθελε να εφαρμόσει. Στην προετοιμασία και τα πρώτα ματς ξεκίνησε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Στην πορεία διαπίστωσε πως δεν του βγαίνει και γύρισε το σύστημα σε τετράδα, με τους παίκτες να προσπαθούν να αντιληφθούν τους ρόλους τους. Ορισμένοι από τους τελευταίους βέβαια δεν άμοιροι ευθυνών καθώς απείχαν παρασάγγας απ’ αυτό που περίμενε η ομάδα να δώσουν στο γήπεδο και στην πορεία θα φανεί εάν ήταν μόνο θέμα προπονητή. Το κλίμα είχε ήδη βαρύνει, και η διοίκηση αποφάσισε την αλλαγή προσώπου στον πάγκο.

Ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα, με την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να προγραμματίζεται για σήμερα στη Μικρομάνη. Η επίσημη παρουσίασή του, όμως, παραμένει ανοιχτή. Ο 55χρονος Αιγιώτης τεχνικός καλείται να δώσει νέα πνοή στην ομάδα και να την οδηγήσει σε μια πιο σταθερή και βελτιωμένη αγωνιστική πορεία.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ