Connect with us

Αθλητικές Μεταδόσεις ημέρας

Άργης Καλαμάτας: Αγωνιστική δράση και εμπειρίες στα τουρνουά της Αθήνας

, Άργης Καλαμάτας: Αγωνιστική δράση και εμπειρίες στα τουρνουά της Αθήνας

Οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας έδωσαν τον παλμό τους σε δύο σημαντικά τουρνουά στην Αθήνα – Τα νεαρά ταλέντα της ομάδας, παρά τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας, έδειξαν χαρακτήρα και ανταγωνιστικότητα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Οι ακαδημίες πόλο του Άργη Καλαμάτας συμμετείχαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Nea Smyrni Trophy 4 (2024-2025 ) και σε φιλικούς αγώνες εκτός κατάταξης στο water polo trials tournament 2024-2025.

Πιο συγκεκριμένα, τους πρώτους επίσημους αγώνες έδωσε το νεοσύστατο τμήμα προμίνι παίδων της ομάδα (Κ 11) του Άργη Καλαμάτας στο Nea Smyrni Trophy 4, αφήνοντας σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον. Στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης για τις πρώτες αγωνιστικές τής διοργάνωσης, έδωσαν 2 παιχνίδια για τον όμιλο, έχοντας ως απολογισμό μια νίκη (6-4 επί της ΣΚ Ροή ) και μια ήττα (8-6 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας), όμως αυτό μικρή σημασία έχει. Σημαντικό είναι το γεγονός πως τα παιδιά αυτά, που βρίσκονται μακριά από τις πισίνες πάνω από 4 μήνες και παρότι ήταν μόλις 9 στον αριθμό, έπαιξαν δύο σερί παιχνίδια χρονικά (11:00, 11:50) απέναντι σε δύο δυνατούς αντιπάλους και ήταν άκρως ανταγωνιστικά.

Με Άλιμο και Υδραϊκό οι έφηβοι

Παράλληλα, στην ηλικιακή κατηγορία εφήβων οι υδατοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν 2 φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Άλιμος ΝΑΣ και του Ν.Ο. Υδραϊκού. Οι φιλικοί αγώνες έγιναν στο κολυμβητήριο του Αλίμου, εκτός κατάταξης στο water polo trials tournament 2024-2025. Οι έφηβοι είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε 2 προπονημένες ομάδες, δείχνοντας μαχητικότητα, αλλά η 4 μηνη αποχή από τις προπονήσεις στην πισίνα ήταν καθοριστική στην εξέλιξη των αγώνων, γνωρίζοντας την ήττα στα 2 παιχνίδια με 17-5 και 14-11 αντίστοιχα.

Προπονήσεις και τουρνουά

Οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα με προπονήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο δημοτικό στάδιο της πόλης, με κολυμβητικές προπονήσεις στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας, αλλά και σειρά φιλικών αγώνων και συμμετοχή σε τουρνουά, αναμένοντας την επαναλειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή του αναβάθμιση.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Αθλητικές Μεταδόσεις ημέρας