Connect with us

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Φιλικοί αγώνες των Ακαδημιών πόλο του Άργη Καλαμάτας με τον Ν.Ο. Ναυπλίου

, Φιλικοί αγώνες των Ακαδημιών πόλο του Άργη Καλαμάτας με τον Ν.Ο. Ναυπλίου

Οι ακαδημίες πόλο του Άργη Καλαμάτας συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου, με σκοπό την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες των ακαδημιών πόλο του Άργη Καλαμάτας με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου. Στην πρώτη φετινή αγωνιστική εμπειρία των μικρών αθλητών, οι κατηγορίες προμίνι παίδων, μίνι παίδων και εφήβων του Άργη Καλαμάτας έδωσαν φιλικούς αγώνες τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, με τους προπονητές Άλεξ Ντι Μπενεντέτο, Γιώργο Δουρδουνά και Κώστα Πετρόπουλο να αποκομίζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ομάδων.

, Φιλικοί αγώνες των Ακαδημιών πόλο του Άργη Καλαμάτας με τον Ν.Ο. Ναυπλίου , Φιλικοί αγώνες των Ακαδημιών πόλο του Άργη Καλαμάτας με τον Ν.Ο. Ναυπλίου

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Άργης Καλαμάτας ευχαρίστησε την προπονήτρια του Ν.Ο. Ναυπλίου, Αννία Σκίμπα, καθώς και τον υπεύθυνο υδατοσφαίρισης, Κώστα Χελιώτη, για τη ζεστή φιλοξενία.

Το προσεχές διάστημα οι ακαδημίες του Άργη θα συνεχίσουν με εντατικές προπονήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και με κολυμβητικές προπονήσεις στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας, ενώ προγραμματίζονται επιπλέον φιλικοί αγώνες. Η ομάδα αναμένει την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ενεργειακής αναβάθμισης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ