Connect with us

SUPEP LEAGUE 2

Super League 2: «Κόλλησαν» στο… μηδέν, Αιγάλεω και Κηφισιά

, Super League 2: «Κόλλησαν» στο… μηδέν, Αιγάλεω και Κηφισιά

Ο αγώνας του Αιγάλεω με την Κηφισιά ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή και γκολ, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 – Ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, όσους έχουν Πανιώνιος και ΑΕΚ Β’

Σε ένα παιχνίδι που δεν συγκλόνισε με το θέαμα που προσέφερε στον κόσμο, το Αιγάλεω και η Κηφισιά έμειναν στο 0-0 παίρνοντας από έναν βαθμό. Αμφότεροι έφτασαν τους 4 και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Πανιώνιο και ΑΕΚ Β’.

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Κυρίτση στο 60′ να σταματάει εξαιρετικά τον Σπίνο κρατώντας το μηδέν.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ουνγιαλίδης (74′ Τάτσης), Ευαγγέλου, Ζιούλης, Καρρίκι, Καραμπάς (71′ Καρβούνης), Μπάμπης, Νταβιώτης, Βάρκας (83′ Δρίτσας), Νίκολλι (71′ Τσούκαλος).

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σόουζα, Παντελίδης, Εμπό (87′ Κωνσταντακόπουλος), Μάρτινς, Κυριόπουλος (63′ Μιούλερ), Σωτηράκος, Ντίαζ, Μάναλης, Σπίνος, Γκονσάλβες.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Πανιώνιος και Παναχαϊκή, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (1-0) άνοιξαν λογαριασμό στον Β’ όμιλο της Super League 2, επικρατώντας εντός έδρας των Χανίων και Αστέρα Β΄ Aktor αντίστοιχα.

Το πρώτο γκολ του Ιστορικού, τέσσερα χρόνια μετά την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες, πέτυχε ο αρχηγός του, Τάσος Αυλωνίτης, στο πρώτο μέρος, ενώ για τους «Αχαιούς» ο Ρόβας στο 63ο λεπτό.

Surer League 2 (2ος όμιλος)

2η αγωνιστική

Παρασκευή (27/9)

ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή (29/9)

Πανιώνιος – Χανιά 1-0

Παναχαϊκή -Asteras B’ Aktor 1-0

Aιγάλεω – Κηφισιά 0-0

Δευτέρα (30/9)

Καλαμάτα – Παναργειακός

Η βαθμολογία

1. Αιγάλεω 4

2. Κηφισιά 4

3. Πανιώνιος 4

4. ΑΕΚ Β’ 4

5. Καλαμάτα 3

6. Παναχαϊκή 3

7. Αστέρας Aktor Β’ 1

8. Ηλιούπολη 1

9. Χανιά 0

10. Παναργειακός 0

*Καλαμάτα και Παναργειακός έχουν από ένα ματς λιγότερο

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για SUPEP LEAGUE 2