Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όρθιος στη Μυτιλήνη ο Μιλτιάδης, 0-0 με Αιγέα Πλωμαρίου

, Όρθιος στη Μυτιλήνη ο Μιλτιάδης, 0-0 με Αιγέα Πλωμαρίου

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Μιλτιάδης στο Πλωμάρι, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αιγέα, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, συνεχίζοντας τη θετική του πορεία με δύο ισοπαλίες

Με σπουδαία αμυντική λειτουργία και πειθαρχία, ο Μιλτιάδης κατάφερε να φύγει αλώβητος από τη Μυτιλήνη, αποσπώντας έναν πολύτιμο βαθμό στην αναμέτρηση με τον Αιγέα Πλωμαρίου. Το τελικό 0-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής επαναλαμβάνει το σενάριο της πρεμιέρας, όπου οι πρωταθλητές Μεσσηνίας είχαν επίσης λευκή ισοπαλία με την Κόρινθο στο γήπεδο Κορδία.

Ο Μιλτιάδης συνεχίζει τη συγκομιδή του με έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει παρόμοιους στόχους για τη φετινή σεζόν, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Ο Μιλτιάδης μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Θώδη, ο Γεωργιόπουλος πήρε κεφαλιά στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Αιγέα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ψάνης επιχείρησε μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 15ο λεπτό, ο Μιλτιάδης είχε άλλη μια καλή στιγμή, όταν ο Αθανασόπουλος με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Ζαχαρή. Μετά το 20λεπτο, ο Αιγέας ανέβασε ρυθμό και στο 21′ ο Σαρίκης βρέθηκε απέναντι από τον Κωνσταντκόπουλο μετά από κάθετη πάσα του Σεκού, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Η μεγάλη ευκαιρία του Αιγέα ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Σαρίκης σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Ντούμου.

Στην επανάληψη, ο Αιγέας προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, με τον Παράσχο Πρωτούλη να έχει την καλύτερη ευκαιρία, όμως η άμυνα του Μιλτιάδη απομάκρυνε σε κόρνερ. Παρά την προσπάθεια των δύο ομάδων, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Μιλτιάδη να παίρνει έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

Αιγέας Πλωμαρίου (Γαβαλάς): Ζαχαρής, Τσιτσεκίδης, Σαρίκης(75’Μπαλωμένος), Καλαμπόκας, Πρωτούλης Θ., Τζανουλίνος, Ψάνης, Sekou(90’Χρυσάφης), Ντούμος(46′ Πρωτούλης Π.), Μιχαλάκης(63’Γ. Βελούτσος), Μάγκας

ΑΟ Μιλτιάδης (Φασουλής): Κωνσταντακόπoυλος, Καντούτσης, Γκεβόρι, Καπετανάκης, Θώδης, Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Παϊτέρηςψ(90’Τζιόλας), Οπόκου, Γεωργιόπουλος (55’Παπαδόπουλος), Χάμος

Αποτελέσματα 3ου ομίλου – 2η αγωνιστική:

ΤΕΛΙΚΟ Αμαρυνθιακός – ΑΟ Λουτράκι 1-1 (5′ Ντελέκος / 42′ Χαρτσιάς πεν)

ΤΕΛΙΚΟ Ρόδος – Αστέρας Σταυρού 0-0

ΤΕΛΙΚΟ ΑΕ Μαλεσίνας – Παναιγιάλειος 0-0

ΤΕΛΙΚΟ Πανγυθεατικός – ΑΟ Νέας Αρτάκης 1-2 (60′ Τσέας / 45′ Παπαδάκης, 90′ Μεγάλος)

ΤΕΛΙΚΟ ΑΕ Μυκόνου – Πανναυπλιακός [] 1-1 (85′ Ράγια / 14′ Τσόμπελιτς)

ΤΕΛΙΚΟ Απόλλων Ευπαλίου – ΑΕΡ Αφάντου 2-1 (48′ πεν-75′ Δήμου / 42′ Γκίκα πεν)

ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΣ Κόρινθος – Ελλάς Σύρου 0-1 (72′ Γιάκος)

ΤΕΛΙΚΟ Αιγέας Πλωμαρίου – ΑΟ Μιλτιάδης 0-0

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Γ' ΕΘΝΙΚΗ