Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Πρέβεζα: Με 3-0 ηττήθηκε ο Απόλλων Καλαμάτας, τραυματίστηκε η Κάκα

, Πρέβεζα: Με 3-0 ηττήθηκε ο Απόλλων Καλαμάτας, τραυματίστηκε η Κάκα

Ο Απόλλων Καλαμάτας γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τη Νέα Γενεά στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά βόλεϊ στην Πρέβεζα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Πρέβεζας με μια ήττα 3-0 από τη Νέα Γενεά. Το σκορ (25-20, 25-22, 25-22) δεν αποτυπώνει πλήρως την ανταγωνιστικότητα του αγώνα, καθώς και τα τρία σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν εξαιρετική απόδοση.

Η ομάδα της Καλαμάτας στερήθηκε τις υπηρεσίες της Κάκα από το πρώτο σετ, καθώς υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο κατά την πτώση της στο γήπεδο. Η αθλήτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για εξετάσεις, γεγονός που επηρέασε την αγωνιστική παρουσία του Απόλλωνα.

Παρά την ήττα, τα κορίτσια του Χρήστου Δημητρακόπουλου έδειξαν χαρακτήρα, ειδικά στα δύο τελευταία σετ, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με σκορ 25-22.

Νέα Γενεά (Δημήτρης Φλώρος): Νώτη, Μπαλογιάννη, Μητακίδου, Ράντοβιτς, Τσελλίδη, Ρωσσιάδου, Ζεκιολλάρι, Τσιουκαλά, Μπάλλα, Αλεξανδρίδου, Βλάσση, Φίτσιου.

Απόλλων Καλαμάτας (Χρήστος Δημητρακόπουλος): Μπεκιάρη, Θεοδωροπούλου, Δρούγα, Ρεντούμη, Κοτσαρίνη, Λαδά, Κάκα, Ευθυμιοπούλου, Βουλγαράκη, Λέντσιοτακ, Μαυρωειδή, Τσαμπάϊ.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΒΟΛΕΙ