Connect with us

Ειδήσεις

Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Καλαμάτας

, Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Καλαμάτας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Λαζαρίδη τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε σειρά εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των χώρων. Ενδειτικά:

ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΔΟΝΤΑ: Τοποθέτηση προβολέων τύπου led στο εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ στον Νέδοντα στα νότια της οδ. Λυκούργου,  καθώς και αντικατάσταση των καμένων προβολέων στο γήπεδο μπάσκετ βόρεια της οδ. Λυκούργου.

ΓΗΠΕΔΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ: Αντικατάσταση και τοποθέτηση προστατευτικών διχτυών, πίσω από τα τέρματα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Π. Μπαχράμης.

ΤΕΝΤΑ: Δημιουργία θέσεων στάθμευσης για μηχανές και μοτοσικλέτες στο πάρκινγκ του Κλειστού Γυμναστηρίου Τέντας. Να υπενθυμίσουμε ότι εντός του προαύλιου χώρου απαγορεύεται η διέλευση και η στάθμευση οχημάτων και μηχανών. Τοποθέτηση νέων συστημάτων ποτίσματος, μπεκ και χρονοδιακόπτες, στα παρτέρια εντός του προαύλιου χώρου της Τέντας. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν ανάλογες παρεμβάσεις και στο δεύτερο παρτέρι, καθώς και  νέες φυτεύσεις στους χώρους.  Απομάκρυνση παλιών μηχανημάτων κλιματισμού που καταλάμβαναν ωφέλιμο χώρο έξω από την Τέντα-Παρεμβάσεις και καθαρισμός των χώρων αυτών και εργασίες αποκατάστασης και νέας διαμόρφωσης του χώρου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει διάστρωση με βιομηχανικό δάπεδο, καθώς και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, αλλά και νέες φυτεύσεις και ράμπες ΑμεΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Τοποθέτηση των βάσεων και διχτυών στο Κλειστό της παραλίας. Τοποθέτηση σήμανσης σε χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για εργασίες μικρής κλίμακας, κυρίως αποκατάστασης φθορών αλλά σημαντικές για τη λειτουργικότητα των αθλητικών χώρων. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου και συνεργασία αυτεπιστασίας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες προγραμματισμένες παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση – αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Ειδήσεις