Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Τένις: Μαργαρίτη, Βρυώνης πρώτη θέση στην Τρίπολη

, Τένις: Μαργαρίτη, Βρυώνης πρώτη θέση στην Τρίπολη

Την πρώτη θέση στο τουρνουά τένις Ε3 που διεξήχθη στην Τρίπολη (21-22/9) κατέκτησαν η Δανάη Μαργαρίτη και ο Βασίλης Βρυώνης.

Στην κατηγορία έως 16 ετών, η 14χρονη Δανάη Μαργαρίτη κατέκτησε την 1η θέση νικώντας την Κουκούτση (Tatoi Club) 6-0 6-2 στον μεγάλο τελικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μαργαρίτη αγωνίστηκε χωρίς ξεκούραση μετά την κατάκτηση του διεθνούς τουρνουά της Κορίνθου.

Στην ίδια κατηγορία η 15χρονη Αθανασία Λεβεντοπούλου κατέκτησε επάξια την 3η θέση ενώ στα αγόρια ο μόλις 13χρονος Δημήτρης Πιερρακέας έφτασε στην 8δα. Στον 1ο γύρο του ταμπλό συμμετείχαν και οι Γιάννης Λεβεντοπουλος, Παναγιώτης Λαχανάς και Νικόλας Καμπαναράκης.

Η ακαδημία του Kalamata Tennis Garden επικράτησε και στην κατηγορία έως 12 ετών, με τον Βασίλη Βρυώνη να στέφεται Πρωταθλητής νικώντας στον τελικό τον Παναγιωτόπουλο (Πάτρα) 7-6 6-1.

Να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές της προπονητικής ομάδας του Χρήστου Χριστόπουλου εκπροσωπούν στα επίσημα τουρνουά της Ομοσπονδίας τον Σ.Α.Μεσσήνης, με εξαίρεση τον Π.Λαχανά που εκπροσωπεί τον Ο.Α.Καλαμάτας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΕΝΙΣ