Connect with us

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Άργης Καλαμάτας: Νέα αποκτήματα Τσιφτσής, Γιαννόπουλος

, Άργης Καλαμάτας: Νέα αποκτήματα Τσιφτσής, Γιαννόπουλος

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Άργης Καλαμάτας για την Α2 Πόλο ανδρών με μεταγραφές Τσιφτσή και Γιαννόπουλου

Ο Άργης Καλαμάτας συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Πόλο Ανδρών, ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο νέων αθλητών. Στην ομάδα προστίθενται οι Στέλιος Τσιφτσής και Τάσος Γιαννόπουλος, δύο ταλαντούχοι πολίστες που αναμένεται να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην πορεία της ομάδας.

Ο Στέλιος Τσιφτσής, 22 ετών, είναι περιφερειακός και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Περιστερίου (Α1 και Α2), του Ηλυσιακού (Α1 και Α2), ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε το σκουφάκι της Ολυμπιάδας Πετρούπολης (Β). Στα ηλικιακά του χρόνια, έπαιξε επίσης στη σερβική Ζέμουν Βελιγραδίου, στο Παλαιό Φάληρο και στο Περιστέρι.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος, επίσης 22 ετών, αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο ελληνικό πόλο, παίζοντας για το Περιστέρι (Α1), το Χαϊδάρι (Α2), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης (Β). Στις αναπτυξιακές κατηγορίες, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης και στο Περιστέρι.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Άργη Καλαμάτας καλωσόρισαν τους δύο αθλητές στην «οικογένεια» της ομάδας, ευχόμενοι υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με στόχο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

 

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ