Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός, στον Βόλο δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

, Super League: Ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός, στον Βόλο δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής, στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός

Με τρία εξαιρετικά ενδιαφέροντα παιχνιδια “ανοίγει” το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ και ο κάτοχος του Conference League, Ολυμπιακός, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους μακριά από τα γήπεδα τους λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους στο League Phase του Europa League, με Ραζβάν Λουτσέσκου και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλουν απαραίτητα τους τρεις βαθμούς, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είδαν τις ομάδες τους να μετρούν τις πρώτες βαθμολογικές τους απώλειες.

Πιο δύσκολο αναμένεται, σαφώς, το έργο του Ολυμπιακού με τους “ερυθρόλευκους” να επισκέπτονται το… ηφαίστειο του “Κλεάνθης Βικελίδης” (20.00) για να αντιμετωπίσουν τον εξαιρετικά φιλόδοξο Άρη του Άκη Μάντζιου, που χρειάζεται απαραίτητα μια μεγάλη νίκη μετά την ήττα του στο Ηράκλειο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τελικά τους τραυματίες Μασούρα, Ρέτσο, αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά βασικό τον Κάρμο και δεν αποκλείεται να δώσει θέση στην ενδεκάδα στον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Όλα αυτά στο φινάλε μιας “θυελλώδους” εβδομάδας με έντονες παρατηρήσεις από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.

Στο στρατόπεδο των “κίτρινων”, ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μάγιο, Χουάνκαρ αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φαμπιάνο που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Με όπλο την παράδοση στο Βόλο ο ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League

Ο έτερος των… τριών πρωτοπόρων της Super League, ΠΑΟΚ, έχει σαφώς πιο βατή αποστολή νωρίτερα (17.00), στο Πανθεσσαλικό. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” αντιμετωπίζει τον Βόλο που ενώ έχει παρουσιάσει αρκετά ικανοποιητικό πρόσωπο τις πρώτες αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη και τρεις ήττες, εκ των οποίων μάλιστα τις δύο υπέστη ως γηπεδούχος (απέναντι σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ).

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας ενώ αντίθετα ο Χοακίν Γκόμεθ είδε Ντάνιελ Σούντγκρεν και Τάσο Τσοκάνη να δίνουν κανονικά το παρών στην τελευταία προπόνηση και να βρίσκονται στην αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει με το μέρος του μια “ατσάλινη” παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, καθώς μετρά εννιά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (ανεξαρτήτου έδρας) με συντελεστή τερμάτων 25-3!

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Super League, ολοκληρώνεται με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Astera AKTOR, στην πρεμιέρα του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο των Αρκάδων.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

17:00 Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT1HD

20:30 Παναιτωλικός-Asteras Aktor COSMOTE SPORT1HD

20:00 Άρης-Ολυμπιακός Novasports Prime

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

16:30 Λεβαδειακός-ΟΦΗ Novasports Prime

18:00 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός COSMOTE SPORT1HD

20:30 Ατρόμητος-Λαμία Novasports Prime

21:00 Athens Kallithea FC-ΑΕΚ COSMOTE SPORT1HD

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 10
  2. Ολυμπιακός 10
  3. ΠΑΟΚ 10
  4. ΟΦΗ 7
  5. Ατρόμητος 5
  6. Άρης 5
  7. Παναθηναϊκός 5
  8. Λαμία 5
  9. Αστέρας Τρίπολης 4
  10. Παναιτωλικός 4
  11. Athens Kallithea 3
  12. Βόλος 3
  13. Λεβαδειακός 2
  14. Πανσερραϊκός 1

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ