Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Η αποστολή για Χανιά, ποιους άφησε εκτός ο Αναστόπουλος

, Καλαμάτα: Η αποστολή για Χανιά, ποιους άφησε εκτός ο Αναστόπουλος

Έτοιμη για το πρώτο της μεγάλο ραντεβού στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι η Καλαμάτα, καθώς την Κυριακή (12:00 μ.) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Χανιά, στην πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για την Κρήτη, με στόχο ένα θετικό ξεκίνημα.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται ο Αλγκαρανάζ, ενώ εκτός έμειναν οι Αργεντίνοι Σαντιάγκο Ούμπεντα και Κατάλντι, καθώς και οι Νούνιεζ, Τζανακάκης, και Γιούχα Πίρινεν. Ο Πίρινεν, αν και πήρε δελτίο από την ΕΠΟ σήμερα, θα είναι στη διάθεση του προπονητή από τη Δευτέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι: Ουές, Βασιλαντωνόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βαλεριάνος, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Στίκας, Ριένστρα, Ξενιτίδης, Μπαράλες, Γρίβας, Αναστασόπουλος, Μορέιρα, Φρίμπονγκ, Ντιγκινί, Παμλίδης, Κότσαρης, Λαδάς, Μουστακόπουλος και Αλγκαρανάζ.

Η αποστολή αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα, όπου θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο, και αύριο το πρωί θα πετάξει για τα Χανιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι, με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΣΚΑΪ.

Η Καλαμάτα στοχεύει σε ένα δυναμικό ξεκίνημα, έχοντας προετοιμαστεί εντατικά για να αντιμετωπίσει την ομάδα των Χανίων σε ένα απαιτητικό παιχνίδι.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ