Connect with us

SUPEP LEAGUE 2

Με όλα τα όπλα κόντρα στην Καλαμάτα τα Χανιά, δείπνο της διοίκησης

, Με όλα τα όπλα κόντρα στην Καλαμάτα τα Χανιά, δείπνο της διοίκησης

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Χανίων για το ματς της πρεμιέρας της Super League 2 απέναντι στην Καλαμάτα. Στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού φαίνεται ότι θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Οι Προβυδάκης και Γκοράνοφ, που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες, τα έχουν ξεπεράσει και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Επίσης, διαθέσιμος θα είναι και ο Αρτουντουάγκα, ωστόσο, ο Κολομβιανός ακραίος αμυντικός δεν είναι ακόμα στο 100%, καθώς υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί περίπου 10 με 15 μέρες για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως θα είναι στην αποστολή.

Τα Χανιά προσδοκούν να ξεκινήσουν νικηφόρα τη σεζόν, παρότι υπάρχουν ανησυχίες για την ώρα που ορίστηκε τελικά να ξεκινήσει το ματς. Αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 12 το μεσημέρι, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό στην ομάδα των Χανίων κάτι που όμως ισχύει και για την Καλαμάτα. Παρόλα αυτά, ο στόχος παραμένει η επίτευξη της πρώτης νίκης στη φετινή περίοδο.

Δείπνο της διοίκησης

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 η διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά παρέθεσε δείπνο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η πρώτη φετινή μάζωξη έγινε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, το βράδυ στο Ενετικό λιμάνι Χανίων μέσα σε ζεστό και «οικογενειακό» κλίμα, παρουσία φυσικά σύσσωμης της διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές των Χανίων είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα εξαιρετικό δείπνο στο εστιατόριο «Τα Χάλκινα», ξεφεύγοντας λίγο από τις συνεχείς προπονήσεις.

Για ακόμη μία φορά αναδείχθηκε το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας και το οποίο θα αποτελέσει και την εφετινή χρονιά τον οδηγό για την επίτευξη των στόχων.

Παίκτης για τη “διαφορά” δείχνει ο Αρτουντουάγκα

Ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά και που ίσως εξελιχθεί ως μία από τις πιο δυναμικές μεταγραφές που έκαναν τα Χανιά αποδεικνύεται στις πρώτες εντυπώσεις τουλάχιστον που αφήνει στις προπονήσεις ο Αλεχάντρο Αρτουντουάγκα.

Ο 27χρονος Κολομβιανός αριστερός μπακ έχει δώσει ένα πρώτο δείγμα γραφής για την αξία που έχει σαν ποδοσφαιριστής στις πρώτες προπονήσεις που έχει λάβει μέρος, δείχνοντας αν μη τι άλλο επιπέδου. Αλλωστε ότι αγωνιζόταν σε μία ομάδα που πρόσφατα είχε λάβει μέρος στο Champions League και είναι η πιο γνωστή ομάδα στη Μολδαβία (Σερίφ Τιρασπόλ) αυτό σίγουρα λέει πολλά.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αρτουντουάγκα έδειξε σε ένα καλό επίπεδο στα εργομετρικά στα οποία υποβλήθηκε. Μπορεί αυτή τη στιγμή πάντως να μην είναι στο 100% και να κρίνει ο προπονητής του ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να βρεθεί σε ένα καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, από την άλλη σημασία έχει ότι τα Χανιά φαίνεται να έχουν αποκτήσει έναν παίκτη με ποιότητα που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Κάτι αντίστοιχο ουσιαστικά ισχύει και με τον Χουάν Μουνάφο, τα εργομετρικά του οποίου ήταν επίσης πολύ καλά παρότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που επίσης δεν έχει βγάλει προετοιμασία.

Ο έμπειρος μέσος, έχοντας περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Super League στο ενεργητικό του, δείχνει έτοιμος με την εμπειρία και την κλάση του να προσφέρει στην ομάδα, ενισχύοντας την σημαντικά.

Από εκεί και πέρα και όσο η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή, μένει να φανεί εάν τα Χανιά θα προχωρήσουν σε μία ή δύο ακόμα κινήσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να δείχνουν ανοιχτά.

*Με πληροφορίες από το athlitiko

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για SUPEP LEAGUE 2