Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πάμισος Μεσσήνης: Δανείστηκε Τσιφτσή από την Καλαμάτα

, Πάμισος Μεσσήνης: Δανείστηκε Τσιφτσή από την Καλαμάτα

Ο Πάμισος Μεσσήνης προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, αποκτώντας τον νεαρό και ταλαντούχο γκολκίπερ Παναγιώτη Τσιφτσή με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο 20χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλαμάτα τον περασμένο Φεβρουάριο, θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Πάμισο.

Ο δανεισμός του Τσιφτσή για ένα έτος, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αναμένεται να του δώσει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να επιστρέψει στην ΠΑΕ Καλαμάτα με περισσότερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση.

Η ανακοίνωση του Πάμισου Μεσσήνης:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιφτσή με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος από την ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της μεγάλης ομάδας του νομού μας, κ. Γιώργο Πρασσά, καθώς με προσωπική του πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή. Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

Με αυτή τη σημαντική προσθήκη, ο Πάμισος Μεσσήνης ενισχύεται σημαντικά στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στον νεαρό Τσιφτσή να εξελιχθεί και να κερδίσει πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ