Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εράνη Φιλιατρών: Επιθετική ενίσχυση με τον Θανάση Μιχόπουλο

, Εράνη Φιλιατρών: Επιθετική ενίσχυση με τον Θανάση Μιχόπουλο

Σε μια μεταγραφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, η Εράνη Φιλιατρών προχώρησε στην απόκτηση του Θανάση Μιχόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Παναρκαδικό. Ο 22χρονος εξτρέμ, με εμπειρίες από τη Super League 1 και τη Super League 2, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Μιχόπουλος, που πήρε μέρος στο πρόσφατο φιλικό με τη Θύελλα Πύργου, είναι γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 2002 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου Μεγαλόπολης. Το ταλέντο του δεν άργησε να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας έτσι το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μιχόπουλος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στη Super League σε αγώνα με τον Βόλο. Συμμετείχε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο.

Στα μέσα της προπερσινής σεζόν, ο αριστεροπόδαρος χαφ παραχωρήθηκε δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου, όπου αγωνίστηκε στη Super League 2. Την περασμένη σεζόν, ο Μιχόπουλος μεταγράφηκε στον Παναρκαδικό, όπου αναδείχθηκε σε κορυφαίο σκόρερ, σημειώνοντας περισσότερα από 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχόπουλος έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Παίδων, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη του αξία ως ποδοσφαιριστής.

Η μεταγραφή του Μιχόπουλου αποτελεί σημαντική προσθήκη για την Εράνη Φιλιατρών, αλλά οι κινήσεις ενίσχυσης δεν σταματούν εδώ. Η διοίκηση της ομάδας εργάζεται πυρετωδώς για να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφή πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, την προσεχή Κυριακή, όπου η Εράνη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ