Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Νέα προσθήκη για την Θύελλα Μερόπης: Ο Βαγγέλης Πάνου στην επίθεση

, Νέα προσθήκη για την Θύελλα Μερόπης: Ο Βαγγέλης Πάνου στην επίθεση

Η Θύελλα Μερόπης συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, προσθέτοντας έναν ταλαντούχο επιθετικό στη γραμμή κρούσης της. Η ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο Βαγγέλη Πάνου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Ράχη Καλαμάτας.

Ο Πάνου έχει πλούσια εμπειρία για την ηλικία του, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Αναγέννησης Παραλίας, του Εθνικού Μελιγαλά, και του Κεραυνού Καλαμάτας. Με την εμπειρία και τις ικανότητές του, αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην επιθετική γραμμή της Θύελλας, προσθέτοντας ταχύτητα και ευελιξία στο παιχνίδι της ομάδας.

Η διοίκηση της Θύελλας Μερόπης καλωσόρισε τον νεαρό επιθετικό στις τάξεις της, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της στις ικανότητές του και ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες κατά την παρουσία του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο επιθετικό Πάνου Βαγγέλη ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α Τοπικής Κατηγορίας με τον Πας Ράχη Καλαμάτας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Παραλίας, Εθνικό Μελιγαλά, Κεραυνό Καλαμάτας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ