Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Ατρόμητου Πλατύ με τον Γιώργο Φασούλη – Τρίτη μεταγραφή για την ομάδα

, Συνεχίζεται η ενίσχυση του Ατρόμητου Πλατύ με τον Γιώργο Φασούλη – Τρίτη μεταγραφή για την ομάδα

Ο Ατρόμητος Πλατύ συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον 22χρονο μεσοαμυντικό Γιώργο Φασούλη, ο οποίος αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ομάδας μετά τους Κώστα Ρώμνιο και Κώστα Λίβα. Η απόκτηση του Φασούλη επιβεβαιώνει την πρόθεση της ομάδας να παρουσιαστεί ενισχυμένη και ανταγωνιστική στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Γιώργος Φασούλης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αριστέα Άργους, πριν μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναργειακού, πριν κάνει το βήμα προς τη Μεσσηνία τον Φεβρουάριο του 2022, υπογράφοντας στον ΑΟ Διαβολιτσίου, που συμμετείχε τότε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την περασμένη σεζόν, ο Φασούλης αγωνιζόταν στον Δωριέα Δωρίου.

Η απόκτηση του Φασούλη ενισχύει την αμυντική γραμμή του Ατρόμητου, προσφέροντας ταχύτητα και εμπειρία στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο σύλλογος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή, καλωσορίζοντας τον νεαρό παίκτη: «Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον 22χρονο μέσο Γιώργο Φασούλη, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Δωρίου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου και ευχόμαστε να έχει μια καλή σεζόν με υγεία.»

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ