Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Δανεισμοί και αποχωρήσεις παικτών

, Καλαμάτα: Δανεισμοί και αποχωρήσεις παικτών

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ρόστερ της, ανακοινώνοντας τον δανεισμό τριών νεαρών ποδοσφαιριστών της και την αποδέσμευση του Πέππα, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αμαρυνθιακό, ομάδα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Δανεισμοί παικτών

Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα γνωστοποίησε ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Μουζάκης και Καραχάλιος θα αγωνιστούν ως δανεικοί για έναν χρόνο στον Ατρόμητο Παλαμά, ομάδα που επίσης συμμετέχει στη Γ’ Εθνική. Επιπλέον, ο Δρούγας θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναιγιάλειο, ενισχύοντας την ομάδα της Αιγιαλείας στην ίδια κατηγορία.

Αποδέσμευση του Πέππα

Παράλληλα, η ομάδα της Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής Πέππας ζήτησε να μείνει ελεύθερος για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση αποδέχθηκε το αίτημά του, και έτσι ο Πέππας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αμαρυνθιακό.

Οι παραπάνω κινήσεις εντάσσονται στη στρατηγική της ΠΑΕ Καλαμάτα να δώσει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να επιστρέψουν στην ομάδα πιο ώριμοι και έτοιμοι για την πρόκληση των ανώτερων κατηγοριών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τον δανεισμό για ένα χρόνο των ποδοσφαιριστών Μουζάκη και Καραχάλιου στον Ατρόμητο Παλαμά (Γ’ Εθνική) και του Δρούγα στον Παναιγιάλειο (Γ’ Εθνική).

Αντίθετα ο ποδοσφαιριστής Πέππας ζήτησε να μείνει ελεύθερος για προσωπικούς λόγους και το αίτημα του έγινε δεκτό.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ