Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Σειρά παίρνει το “μοντάρισμα”, τι έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Αναστόπουλο

, Καλαμάτα: Σειρά παίρνει το “μοντάρισμα”, τι έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Αναστόπουλο

Την πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πραγματοποίησε την Τετάρτη η Καλαμάτα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Παλιάμπελα.

Οι μελανόλευκοι ξεκίνησαν ουσιαστικά το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας καθώς μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, αρχής γενομένης το Σάββατο με τον Παναργειακό, θα γίνει το απαραίτητο δέσιμο της ομάδας με το Νίκο Αναστόπουλο να σχηματοποιεί εντός των τεσσάρων γραμμών τα δεδομένα για την Μαύρη Θύελλα της νέας σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Νίκος Αναστόπουλος στρέφει πλέον την προσοχή του στο μοντάρισμα της ομάδας, καθώς το βάρος πέφτει στη δημιουργία ενός συνόλου ικανού να διεκδικήσει την άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός, έχοντας στα χέρια του τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούσε βάσει του σχεδιασμού, καλείται τώρα να συνθέσει την ομάδα που θα ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες της νέας σεζόν.

Τα κομμάτια του παζλ

Ο 66χρονος προπονητής είδε θετικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι, όπως και στις φιλικές νίκες των μελανόλευκων. Οι εμφανίσεις της ομάδας στους τρεις πρώτους φιλικούς αγώνες έδειξαν ότι υπάρχουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Πλέον, ο στόχος είναι να «κουμπώσουν» τα κομμάτια του παζλ, ώστε η «Μαύρη Θύελλα» να παρουσιαστεί έτοιμη και δυνατή για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Καλαμάτα: Ικανοποίηση Αναστόπουλου

Μιλώντας ειδικότερα, ο έμπειρος τεχνικός δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και ιδιαίτερα για την απόδοση της αμυντικής γραμμής. Όπως φάνηκε από τα τρία πρώτα φιλικά προετοιμασίας, η Καλαμάτα κράτησε το μηδέν παθητικό ενώ δεν επέτρεψε στους αντιπάλους της να κάνουν φάσεις.

Μοναδικός απών από το παιχνίδι που Σαββάτου θα είναι ο Μανώλης Τζανακάκης. Ο 31χρονος αμυντικό, ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο στην άμυνα με τρεις και τους δύο ακραίους αμυντικούς ψηλά στο γήπεδο, που καθιερώνει ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε τραυματίες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ελατοχώρι υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένεται να επιστρέψει από βδομάδα.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ