Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Σαρδέλης: Χειρουργήθηκε από τον Χρήστο Θέο

, Γιάννης Σαρδέλης: Χειρουργήθηκε από τον Χρήστο Θέο

Ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea, Γιάννης Σαρδέλης, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης την Παρασκευή 2 Αυγούστου. Ο τραυματισμός αυτός τον κρατά εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερους από έξι μήνες, καθιστώντας τον μεγάλο άτυχο της σεζόν για την ομάδα του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του, υποβλήθηκε στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση από τον διευθυντή του Metropolitan, Χρήστο Θέο, έναν από τους πλέον έμπειρους χειρουργούς στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και ο Σαρδέλης αναρρώνει πλέον στο νοσοκομείο.

Σε μια κίνηση που δείχνει το θετικό του πνεύμα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου εμφανίζεται χαμογελαστός δίπλα στον χειρουργό του, Χρήστο Θέο. Η ανάρτησή του αυτή έλαβε πλήθος μηνυμάτων υποστήριξης από συμπαίκτες, φίλους και οπαδούς, οι οποίοι του εύχονται ταχεία ανάρρωση και δυναμική επιστροφή στα γήπεδα.

 

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ