Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: Επιστροφή Τσελεπίδη, Αναστασόπουλου και Μπακαγιόκο

, Καλαμάτα: Επιστροφή Τσελεπίδη, Αναστασόπουλου και Μπακαγιόκο

Την επιστροφή τριών σημαντικών ποδοσφαιριστών, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα.

Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης (28 ετών), ο Νίκος Αναστασόπουλος (30 ετών) και ο Τζούνιορ Μπακαγιόκο (29 ετών) επιστρέφουν για να φορέσουν ξανά τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν αποτελέσει βασικά στελέχη της ομάδας από το 2020 μέχρι το 2022 για τον Τσελεπίδη και τον Αναστασόπουλο, ενώ ο Μπακαγιόκο συνέβαλε μέχρι το 2023. Με την παρουσία τους, η Καλαμάτα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο πρόεδρος μας κ. Γιώργος Πρασσάς και ο προπονητής μας κ. Νίκος Αναστόπουλος αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά τους στην Μαύρη Θύελλα τους δίνει την ευκαιρία να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας μας. Τρεις ποδοσφαιριστές γεννημένοι νικητές οι οποίοι διακρίνονται όλως ιδιαιτέρως για το δυναμισμό και το πάθος τους στο παιχνίδι καθώς και τη μαχητικότητά τους”, αναφέρει η ΠΑΕ Καλαμάτα στην ανακοίνωση της επιστροφής των τριών.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο”, καταλήγουν οι μελανόλευκοι.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ