Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Καλαμάτα 80: Απέκτησε τον Αργεντινό ακραίο Χουάν Αλαμίνο

, Καλαμάτα 80: Απέκτησε τον Αργεντινό ακραίο Χουάν Αλαμίνο

Η Καλαμάτα80 ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδιασμού της αμέσως μετά τη οριστικοποίηση της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Pre League. Η ομάδα έχει ήδη προβεί σε σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας σεζόν.

Δεύτερη μεταγραφή: Χουάν Αλαμίνο

Οι λύκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού ακραίου Χουάν Αλαμίνο. Ο 24χρονος αθλητής, με ύψος 1,97, φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία και διακρίσεις από την προηγούμενη θητεία του στην Mutual Policial Formosa, όπου κατέκτησε το Super Cup Αργεντινής και ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης

Για την απόκτηση του Χουάν Αλαμίνο, η διοίκηση της Καλαμάτας ‘80 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Juan Alamino! Ο Αργεντίνος αθλητής αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 197 cm. Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες στις 4 Ιουνίου 1999 και έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα παίζοντας για λογαριασμό της Obras San Juan Voley. Τη τελευταία σεζόν 2023-2024 βρέθηκε στην Mutual Policial Formosa με την οποία κατέκτησε το Super Cup Αργεντινής και ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας. Ακόμα, με την ομάδα του κατετάγησαν 5οι στο Copa Sudamericana. Ο ίδιος την περσινή σεζόν ανεδείχθη δεύτερος καλύτερος ακραίος του πρωταθλήματος Αργεντινής και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εξάδα του πρωταθλήματος. Καλωσορίζουμε τον Juan στην ομάδα και την πόλη μας και ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!”

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΒΟΛΕΙ